Şimdi Ara

Algida ile #YazBaşlasın (2017) KAMPANYA UZATILDI 15 MAYIS (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.139
Cevap
167
Favori
471.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar​ siz stok bulabiliyor musunuz? Bizim buradaki migrosta stoklar full merkezi bir yerde olmadığından heralde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özelden cornetto kodu verebilecek var mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

bir numaraya birden fazla money card alabiliyormuyuz ??

geçen sene denedim alamadım.
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam
  • cornet kod lazım arkadaşlar
    fazla olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Nugger lazim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nogger ı bugün aldım kasiyer işlem sonunda fiyatı görünce ERROR verdi

Boom Boom Stoklarda yok bende . Tekrar çıkarsa kod buradan paylaşırım ... 2x Verildi önceden

.....

Magnum veya Cornetto kodu olan gönderebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The R0CK -- 10 Nisan 2017; 19:5:23 >
  • Cornet vanilya çikolata kodunu tüm cornet lerde kullanamıyoruz değil mi beyler?

• migros jet ten işlem yapabilen varmı. tanımlanmamış kart veya telefon numarasına.
  • Magnum cornetto nogger 1 er adet jet kasadan alıp çıktım karta daha önce tanitmistim kodlari kodsuz şekilde aldim hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 10 Nisan 2017; 19:7:3 >
  • HP. kullanıcısına yanıt
    nasıl yaptınız acaba kodsuz mu kodla mı hangi menüden bide kasiyer falan yok mu
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: HP.

Magnum cornetto nogger 1 er adet jet kasadan alıp çıktım karta daha önce tanitmistim kodlari kodsuz şekilde aldim hepsini

KARTSIZ / KODSUZ olarak nasıl yapıldığını

BİLAL'e anlatır gibi anlatır mısınız ?
  • Magnum için kodu olan var mı? Cornetto kodu verebilirim.
  • Daha önceden almıştım her bir kodu normal kasadan geçirip karta tanımlıyorsun daha sonraki günler kodsuz şekilde aynı dondurmaları jet kasadan alıp çıkabilirsin. Ödeme ekranında 01 kuruş görene kadar devam edin sonrası kredi kartı ile ödeme yapin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 10 Nisan 2017; 19:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirsek iyi olacak.

Benim money club kart üyesiyim ama elimde kartım yok bu yüzden kasada hep cep numaramı söylerim ve money club kart avantajlarından böyle yararlanırım.

Dondurmayı aldığım telefon numarası ile money club kart için söylediğim telefon numarası aynı. Bu sebeple kasada sadece telefon numaramı söyleyip her zaman ki gibi money kartımı aktif ettirsem direkt olarak indirim yansırmı?

Teşekkürler.

önce kodlarla alım yapmak lazım, bunun içinde menü 13 den işlem yapması lazım kasiyerin (fiziksel kart olmadığı için)

sonra mesela bu gün kodlarla alım yaptın, yarın direk telefon numaranla normal alış veriş yapar gibi yap düşer.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125443640

bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. migrosta bir kere kart ile kod vererek her hangi bir dondurma "Magnum Double çeşitleri, Cornetto Classico çeşitleri, Nogger Sandwich veya Algida Boom Boom" bunlardan birini aldığımızda. ertesi gün sadece kart vererek kod vermeden sadece daha önce aldığımız dondurmayı mı alabiliyoruz. yoksa 4 tane değişik alabiliyormuyuz. sanırsam her dondurmayıda tek tek almak gerekiyor. ayrı ayrı fişlerde. Bir de misgos 5m deki jet kasa da nasıl kullanılıabilir.

jette hangi menüden yapıyoruz menü falan yok mu sadece okutup kredi kartını seçip ödüyor muyuz birde kasiyersiz değil mi
  • realchavush R kullanıcısına yanıt
    Aslinda cok kolay bi sistem ama herkesin akli karisik. Bi kere mantigi oturtunca anlayacaksiniz.

4 cesit dondurma var, yazdiklariniz. Bunlar icinde ozel kodlar var her biri icin kodlar var yani

Bu kodlarla tek tek islem yaparak kodlarla alim yapacaksiniz once kasiyerle. Yani 4 dondurma 4kod ve 4fiş. Sirayla yapilacak

Artik sonraki gun 4cesit dondurmayi kod vermeden ayni fiste normal alisveris yapiyor gibi alabilirsiniz. Jet kasadan da olur bu islem.

Gayet basit aslinda

• Normal alisveris yapar gibi Money kartı okutun ilk sonra ürünü ürün fiyatı ekranda düşene kadar devam edin sonra odeme

ayrı ayrı mı yapayım tek seferde hepsini okutup öyle mi ödeme ekranına geçiyim mesela 3 ürün birden okutuyum mu yoksa 1 tanesini ödeyip sonra diğerine mi başlayım
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.