Şimdi Ara

Algida ile #YazBaşlasın (2017) KAMPANYA UZATILDI 15 MAYIS (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.139
Cevap
167
Favori
471.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cameler11

Hocam herşey yazdığım gibi, bazı arkadaşlar eminmisin diye sormuş, emin olmayacak bir durum yok,bugün kampanyanın 3. günü ve ben 2 gündür böyle alıyorum. Normal sigara alır gibi dondurmayı veriyorsun ve 0.01 kuruş fişin çıkıyor. Ayrıca bugün tüm işlemleri Jetkasadan kendim yaptım. Tek denemediğim şey kartı okutup, peşine 4 dondurmayı okutup tek fişte toplamda 0.04 kr a düşer mi düşmez mi bunu uygulamak kaldı.

Hocam jetkasa da o tek fiş işlemini denerseniz bilgilendirirseniz sevinirim normal kasada oluyormuş sanirim o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç gündür bir tane magnum düşmedi.elinde fazla olan varsa rica edebilir miyim? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip Bedevi

Ben de aynı problemi yaşadım, yeni kod giremediler ama önceden tanımlattığım magnum ve boom boom'u kartı geçince direkt düştü... Yarın burayı okuyup tekrar gideceğiz artık

Hocam magnum ve boomu ayrı ayrı mı geçtiniz yoksa tek fişte ikisini birden alabiliyormuyuz?

• cameler11 kullanıcısına yanıt
    Normal kasadan oluyorsa ki olduğunu teyit eden arkadaşlar var jet kasadan da aynı şekilde olacaktır. Ödenecek tutar yine 0,01 olacaktır.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Evet kredi kartı ile ödemek gerekiyor.

• Arkadaşlar aldığımız kodu hemen mi kullanmak gerekiyor yoksa yarin veya baska gün kullanilabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dj halid

Arkadaşlar aldığımız kodu hemen mi kullanmak gerekiyor yoksa yarin veya baska gün kullanilabiliyor mu?

kullanabilirsiniz mayısa kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 8 Nisan 2017; 21:9:59 >
  • Kodlar calısır beler

• Money kart yoktu, oradan aldım fakat dondurmaları geçince kasiyer fiyat düşmedi bunu kodun geldiği telefon ile kayıt etmeniz lazım dedi.

var mı öyle bir şey?
  • Beyler şimdi öncelikle 4 farklı dondurma koduyla alımımızı 4 farklı fiş alarak tamamlıyoruz. Bu kodlar artık kartımıza tanımlandığından diğer günler için tekrar tekrar kod almamıza gerek kalmıyor, her gün bu kullanmış olduğumuz kartla gidip 4 farklı dondurmamızı hızlı bir şekilde tek fişle alabiliyoruz kampanya sonuna kadar, doğru mudur ?
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    eğer kartı kasadan alıp kaydettiremediyseniz internet sitesinden düşmez zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • schultz S kullanıcısına yanıt
    aynen öyle doğru hocam

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    kartı kasadan aldım form verdi, 3 ay içinde doldurabilirsiniz dedi, sonra dondurmalar ile geldim kartı kod aldığın telefon ile kayıt etmen lazım dedi.

internet üzerinden kayıt ettim yarın bir daha deneyeyim olması gerek.
  • schultz S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, Yeni kodları forumda paylaşalım ki, herkes faydalansın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Normal kasadan oluyorsa ki olduğunu teyit eden arkadaşlar var jet kasadan da aynı şekilde olacaktır. Ödenecek tutar yine 0,01 olacaktır.

Benden 1 kuruşu almadılar hiç neden acaba? 3 dondurma aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

aynen öyle doğru hocam

Benim kartla yalnız magnum ve nugger aldım. Cornet alamadım, fiyat düşmedi boom da yoktu. Şimdi yarın kartı uzatıp ne demem gerekiyor 2 dondurma almak için?

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Magnum ve nogger ile kasaya gideceksiniz kartı okutacak iki dondurmayı birden geçirecek dört numaralı menüden işlem yapacak

• Arkadaş migros a gideceğim birazdan sadece Cornet kodu lazim verebilecek var mi?

• elinde fazladan magnum kodu olan arkadaş varsa pm atabilir mi?
  • Arkadaşlar elinde fazladan magnum bom boom nugger ve Cornet kodu olanlar özelden mesaj atabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord0909 -- 8 Nisan 2017; 21:38:37 >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.