Şimdi Ara

ALFA ROMEO GT HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alfa romeo gt almayı düşünüyorum kullanan varsa düşünceleriniz nelerdir, fiyatı da bu aralar uygun gibi..

• yakıt tüketimini göz önünde bulundur eğer bütçen sınırlıysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

yakıt tüketimini göz önünde bulundur eğer bütçen sınırlıysa

1.9 JTD Q2 bilem var hocam merak etme
  • Kullanımı zevklı aractır. Yaklasık 20-30km kadar kullanma sansım oldu. 2.0jts modelı ıdı. Aracın ıcı ancak 2 kısı ıcın yeterlı yasam alanı saglıyor 3 ve ya 4. kısı ıcerı gırdımı arka tarafta rahat etme ımkanı cok zor. Yakıt tuketımı ıcın bı cevap veremem ama sahıbı ortalama sehır ıcı 12-13lt yaktıgını sakın kullanırsa 10lt cıvarına dustugunu belırtmıstı. Aracın gorus acıları bıraz sınırlı. Gaz pedalı tepkılerıne hızlı cevap verıyor. Fren dozlaması yeterlı. Fakat debrıyaj bana bıraz sert gelmıstı. Kullanım sırasında ıcerı aldıgı gurultu dusuk sevıyede ıdı. Ama altı yere yakın oldugu dıkkatımı cektı kaldırıma yanasırken ve ya tumsek gecıslerınde dıkkat ıster. Yol tutusa pek bısey dıyemeyecegım ama unlu Bostancı S vırajına 80km\h cıvarı bır hızda gırmeme ragmen tedırgınlık yaratmamıstı.
    Eger bır nebzede olsa aradıgınız bılgıler bu satırların arasında ıse ne mutlu bana.
  • Konu baya eskimiş ama bunu okuyan arkadaşa yardım amaçlı yazmalıyım.

Korkmayın şu araçtan 159 gt gibi iki modelle gönülleri fethetti ve hala piyasası var. Yedek parçalar sıkıntı değil ve cazip fiyatta.

Selespeed şanzıman diğer tüm yarı otomatik şanzımanlardan daha iyidir ve tepkileri hızlıdır . Bir bozukluk anında sanki manuel vites araba tamir ettirirmiş gibi hissedersiniz çünkü yarın otomatik ve otomatiklerde tamir fiyatı yüksektir. Amma ve lakin selespeed 50 60 tlde işi bitirirsiniz.

35.000tl 40.000 tl fiyat aralığında keskin virajları çok rahat alan araba gösterin bana. Otobanda bir bmw 170 ile giderken viraja gelince hızını 130 140 'a düşürürken siz gt ile 160km rahat alırsınız. Oda arkanızdan yay gibi stoplarınıza bakar

Gelelim satış konusuna. Piyasası yok ama alfistiler kaparlar. Korkmayın.

Jts motorun gücü direkt Enjeksiyon olduğu için düşük devirlerde dahi gücünüzü kaybetmezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo Stelvio Ana Konu
    8 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.