Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 Bmw 320i,D Mercedes Benz C180 C220 C200 Mitsubishi Lancer Volvo s60 s80 Mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle Forumu ortalama 1 yıldır takip ediyorum.Bu da foruma ilk yazışım oluyor.Arabalar konusunda çok çok biliyorda sayılmam.Yaklaşık 1 ay önce Almanya ya taşındım ve eşimle bi araba almak niyetindeyiz.Bildiğiniz gibi burda araba fiyatları Türkiye ye göre bayağa uygun.Kendi bütçemizi aşmadan seçimlere baktıgımda başlıkta yazmış oldugum markaların arabalarını çokça gördüm bi kaçınıda test sürüşünde kullandım.Yine de tam bilgi sahibi olmadığım için forumdaki beylerinde fikrini almak istiyorum.Yazmış olduğum arabalar sene olarak 2003 ten 2008'e kadar gidiyor.
    Aradığım özelliklere gelince de:

1.Otomatik yada Düz Vites olabilir Ama ilk tercihim genellikle otomatikten yana
    2.Dijital Klima olsun istiyorum.
    3.Aslında ilk tercihim Dizel fakat burda vergilendirme olayı Türkiyeden biraz farklı oldugu için İllaha dizel olması şart değil Benzinlide olabilir.
    4.Bana sık sık tamir olayı çıkartmasını pek istemiyorum.
    5.İçerik olarak yani donanım olarak ne kadar çoksa benim için o kadar iyi.(Biraz keyfime düşkünümdürde )
    6.Yakıt olarakta fazla bütçemizi aşmayacak bişey olursa cok iyi olur yani atıyorum ortalam şehir içi 100 km de 8 9 lt aralığı gibi.

Çok şey yazdım biliyorum ama, bu konularda cok kararsız kaldığımdan dolayı kusuruma bakmayın.Sizden isteğim hangi araç varsa nedenlerini yazmanız.

Yardımcı olacak Herkese Şimdiden teşekkürler.

• Herşey tamamda Mitsubishi Lancer ne alaka o araçların yanında?3 serisi veya c serisi tercih ederseniz iyi olur.S80 sanırım eski kasa ama makyajlısı son derece lüks ve konforludur.E sınıfı sonuçta.Bu araçlar içerisinde en konforlusu ve lüksü o.Ama Mini Lancer falan konu kendi içinde çelişiyor.Hele Lancer alakasız kalmış bu araçlar içerisinde çok.Kriterlerinizi belirleyin önce bence.Hb mi, sedan mı. C sınıfımı E mi D mi?
  • Mercedes C220

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herşey tamamda Mitsubishi Lancer ne alaka o araçların yanında?3 serisi veya c serisi tercih ederseniz iyi olur.S80 sanırım eski kasa ama makyajlısı son derece lüks ve konforludur.E sınıfı sonuçta.Bu araçlar içerisinde en konforlusu ve lüksü o.Ama Mini Lancer falan konu kendi içinde çelişiyor.Hele Lancer alakasız kalmış bu araçlar içerisinde çok.Kriterlerinizi belirleyin önce bence.Hb mi, sedan mı. C sınıfımı E mi D mi?

Mitsubishi Lancer su alaka daha önce forumda okumustum ve yazılanlardanda bayağa etkilendim açıkcası ordan geliyor yani :) Sınıf olarak pek bi bilgim olmadığı için aklımdaki arabaların hepsini yazdım.Hatchback arabadan pek hoslanmıyorum genellikle sedan yada sportwagen yani stationwagon bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ich Habe

quote:

Herşey tamamda Mitsubishi Lancer ne alaka o araçların yanında?3 serisi veya c serisi tercih ederseniz iyi olur.S80 sanırım eski kasa ama makyajlısı son derece lüks ve konforludur.E sınıfı sonuçta.Bu araçlar içerisinde en konforlusu ve lüksü o.Ama Mini Lancer falan konu kendi içinde çelişiyor.Hele Lancer alakasız kalmış bu araçlar içerisinde çok.Kriterlerinizi belirleyin önce bence.Hb mi, sedan mı. C sınıfımı E mi D mi?

Mitsubishi Lancer su alaka daha önce forumda okumustum ve yazılanlardanda bayağa etkilendim açıkcası ordan geliyor yani :) Sınıf olarak pek bi bilgim olmadığı için aklımdaki arabaların hepsini yazdım.Hatchback arabadan pek hoslanmıyorum genellikle sedan yada sportwagen yani stationwagon bakıyorum.

Yok hocam boşverin Lancer'i falan.Bu araçların yanında lancerın adını zikretmek bile ayıptır .Bir S80 bir c serisi nereee lancer nere..

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

quote:

Yok hocam boşverin Lancer'i falan.Bu araçların yanında lancerın adını zikretmek bile ayıptır .Bir S80 bir c serisi nereee lancer nere..

anladım o zaman diyorsunuz ki sizde s80 yada c serisi. Sorum su bunlar nasıl arabalardır yani cok mu yakar nasıl gider basıma bela cıkartır mı cokca bi cogunun motoru mesela 100binin üzeri bu sıkıntı oluşturur mu gerci burda adamlar 1 sene garanti vermek zorundalar bide araba geçmiş defterleri oluyor yani ne zaman bakıma girmiş ne değişmiş gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anladım o zaman diyorsunuz ki sizde s80 yada c serisi. Sorum su bunlar nasıl arabalardır yani cok mu yakar nasıl gider basıma bela cıkartır mı cokca bi cogunun motoru mesela 100binin üzeri bu sıkıntı oluşturur mu gerci burda adamlar 1 sene garanti vermek zorundalar bide araba geçmiş defterleri oluyor yani ne zaman bakıma girmiş ne değişmiş gibi

Yok direk C serisi veya S80 demiyorum.Şöyle yazayım C serisi iyi hoş arabadır da eski kasa.Güncel kasaya göre 4 kasa eski.O fiyatlara eğer makyajlı kasa s80 bulursanız ve temiz olursa evladiyelik olur.Hem e sınıfı hem çok lüks ve geniş, güvenli ve konforlu.C serisiyle de S80 kıyaslanmaz yani.Şu yazdığınız araçlar arasında açık ara üst sınıf kalıyor.Haliyle parçası falanda baya tuzlu olur.Çok yakın bir aile dostumuzun aynı zamanda babamın şirket arkadaşı S40 ı vardı.Motorda bir soruno ldu birkaç şey değişti 3500 euro ya..Üstelik araç 2001 model.Ha ama dediğim gibi temizleri bakımlıları evladiyelik olur.C serisi 3 serisi bunlar alt segment d segmenti.

• Gercekten Lancer cok alakasiz olmus. 3 serisinin C klasin yaninda Lancer'in konforu at arabasi gibi kalir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 12 Ekim 2012; 0:25:27 >
  • 320d alın, keyfinize bakın kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok direk C serisi veya S80 demiyorum.Şöyle yazayım C serisi iyi hoş arabadır da eski kasa.Güncel kasaya göre 4 kasa eski.O fiyatlara eğer makyajlı kasa s80 bulursanız ve temiz olursa evladiyelik olur.Hem e sınıfı hem çok lüks ve geniş, güvenli ve konforlu.C serisiyle de S80 kıyaslanmaz yani.Şu yazdığınız araçlar arasında açık ara üst sınıf kalıyor.Haliyle parçası falanda baya tuzlu olur.Çok yakın bir aile dostumuzun aynı zamanda babamın şirket arkadaşı S40 ı vardı.Motorda bir soruno ldu birkaç şey değişti 3500 euro ya..Üstelik araç 2001 model.Ha ama dediğim gibi temizleri bakımlıları evladiyelik olur.C serisi 3 serisi bunlar alt segment d segmenti.

Hocam dediğim arabayı göstereyim bide siz inceleyin o zaman

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/volvo-s80-2-4-comfort-klimaautomatik-sitzheizung-oberkotzau/166329534.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=30&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&maxPrice=8001&ambitCountry=DE&zipcode=84028&zipcodeRadius=200&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_DEALER_ADS&maxMileage=150000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ich Habe -- 11 Ekim 2012; 23:32:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

Gercekten Lancer cok alakasiz olmus. 3 serisinin C klasin yaninda Lancer'in konforu at arabasi gibi kalir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ich Habe -- 11 Ekim 2012; 23:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M-Power

320d alın, keyfinize bakın kardes

Onada baktım kardeşte hatta kullandım bi tanesini ama ne bileyim yavan geldi araba Türkiyedeyken Ford tourneo vardı bizde sanki aynı onu sürüyormuşum gibi hissetim belkide bindiğim o kadar iyi biri araba değildi ondan da olmus olabilir.
  • alfa 159 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

alfa 159 derim.

Benimde en çok ilgimi çeken araçlardan biri o oldu 1 tanesini yakından görebildim ama içine felan binemedim kırmızı renkte gerçketen bi italyan boğası gibi duruyordu.Çok güzel bi duruşu var forumda da biraz arastırdım dün gece öle aman aman bi sıkıntısıda olmamış gerçi 100 bin testinde adamın motor elinde kalmış ama servis değiştirmiş tekrar.Bunu genellemenin yanlış oldugunu forumdakilerde belirtmiş gerçi.Yakınımında 1 tane sedan modeli var 1.8 Mpi 2007 model kırmızı inceyeleceğim onu da.İncelediğim bi kaç modelinide vermek isterim.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-alfa-159-1-8-mpi-16v-klima-euro4-tüv-neu-landshut/165584924.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=9001&ambitCountry=DE&zipcode=84028&zipcodeRadius=200&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_DEALER_ADS

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-alfa-159-sportwagon-1-9-jtdm-16v-dpf-impression-chieming-hart/167848281.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=9001&ambitCountry=DE&zipcode=84028&zipcodeRadius=200&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_DEALER_ADS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ich Habe -- 12 Ekim 2012; 15:36:07 >

• Lancer alakasız olmuşta sanki c serisi 3 serisi %100 yün yatakta bulutların üstünde gidiyor gibi abartmaya gerek yok
  • Valla hocam o kadarını bilemiyorum Forumda lancer dan övgüyle bahsedilmişti.Bu benimde ilgimi çekti ama yazılanlara bakılırsa segment farkı varmış ve diğerleri buna göre çok rahat olur dediler.
  • Lancer tavsiye ederim, hepsinden daha ekonomik, sorunsuz, masrafsız olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.