Şimdi Ara

ALFA AWUS036H usb bu ürün nasıl ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar bu ürün nasıl
    bu bahsedilen alfa 1000 ve 2000 mi yada hiçbiri değilmi

ve bana fiyatı 80 tl falan civarında usb adapdör ve ap lazım gücü yüksek
    yardımcı olursanız sevinirim

• Alfa awus036h 1000mw tavsiye ederim. 5 gün önce elime geçti. ebay dan almıştım. kargo dahil 47 tl e aldım. muhteşem bir ürün. çok stabil ve güçlü. sağlıklı çalışıyor. alime geçince şaşırdım. 5 metre usb uzatma kablosu ile kullanıyorum. anteni üzerindeki anten ve tp-link wn722n den kat kat daha iyi.
  • ben ürünün satışı yapyorum. mesaj atarsan sevinirim veya ara 5389309557
    çok kaliteli ürünlerdir
  • komşudan internet kullanmaya başladım, bunun için bir usb adaptore ihtiyacım oldu, alfa awus 036 aldım 62Tl'ye, baya güzel bi cihaz. Kurulumunu dakikalar içinde yaptım ki pek de işi bildiğimi söyleyemem. çarşamba akşam 3-4 gibi internetten siparişi verdim, ertesi gün sürat kargoyla elime ulaştı.(İstanbul)

ihtiyacı olan varsa tavsiye ederim, 1 diş çeken ve bağlantının sürekli koptuğu odada 4diş bağlantı yaptı. speedtest'ten 3mb download hızı aldım. (ama yüksek biyere astım modemi, odamda jammer mı va nedir yan odada 5 mbps çeken internet bnm odada duvara asarak 3 mbps'ye zor çıktı.) ama 0'dan 3e çıktığı için gayet başarılı sayılır.

Bu arada satıcının da çok ilgili olduğunu söylemeliyim, ne sorduysam cevap verdi sağolsun, nası kurucağıma kadar anlattı yapamazsanız arayın yardımcı oluruz dedi en son :) bir de R36 diye bi cihazdan bahsetti, benim gibi evin bir odasından iyi çeken ama diğer odalarda hiç çekmeyen wireless için adaptörü çeken odaya koyup, r36yla evin içine internet verebiliyorumuş. Hani cep telefonundan ya da birden çok laptoptan falan da bağlanmak için ideal gibi ama fiyatı biraz pahalı malesef 120TL. Ben ilk önce adaptörü alayım dedim, odamdan denerim çekerse ne ala çekmezse paraya kıyıp diğer cihazı da alacaktım, ama şu an gerek yok gibi 3mbps bana yeter de artar gibi geldi.

Sanırım tek kötü tarafı taksitte vade farkı istemeleri. ama bir çok firmanın teşhir satış fiyatlarının, aslında vadeli fiyat olduğu, bu yüzden peşin alım da indirim(!) yaptıkları da bir gerçek.

aldığım siteyi de vereyim de reklamın dibi olsun bari:www.wirelessdestek.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.