Şimdi Ara

ALEXANDER SATILIK CHAR ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN ALEXANDER DA CHAR ARIYOM ADAM SOYUK OLMAZ ÜSTÜ GİYİNİK OLACAK SİLAHI OLACAK BİRDE EN AZ 1 MİL İ OLACAK ADAM 35+ OLACAK PARA VEYA TAKASLA SATABİLİRİM TAKAS YAPACAĞIM CHAR 32 LVL GİYİK SİLAHLI CLERİC TİBETTE AVRUPA KARAKTERİ OLDUĞU İÇİN TAKAS BÖYLE OLUYOR HADİ SATANLARI BEKLİYORUM

• İSTERSENİZ SİZİN LVL YÜKSEKLİĞİNE GÖRE TİBETTEKİ CLERİCİN LVLİNİ YÜKSELTEBİLİRİM ÖR 42 LVL ALEXANDER DA ADAMA KARŞI 40 LVL TİBETTE CLERİC OLUR ARKADAŞLAR CHARLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE DUYURUN İHTİYACIM VAR BİRAZ ACİL BİRDE UCUZ OLMALI ÇOK FAZLA PARAM YOK 35 ÜSTÜ 52 ALTI OLMALI

İYİ FORUMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: *siteci*

İSTERSENİZ SİZİN LVL YÜKSEKLİĞİNE GÖRE TİBETTEKİ CLERİCİN LVLİNİ YÜKSELTEBİLİRİM ÖR 42 LVL ALEXANDER DA ADAMA KARŞI 40 LVL TİBETTE CLERİC OLUR ARKADAŞLAR CHARLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE DUYURUN İHTİYACIM VAR BİRAZ ACİL BİRDE UCUZ OLMALI ÇOK FAZLA PARAM YOK 35 ÜSTÜ 52 ALTI OLMALI

İYİ FORUMLAR

Bizimle oynamak için mi geliyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

quote:

İSTERSENİZ SİZİN LVL YÜKSEKLİĞİNE GÖRE TİBETTEKİ CLERİCİN LVLİNİ YÜKSELTEBİLİRİM ÖR 42 LVL ALEXANDER DA ADAMA KARŞI 40 LVL TİBETTE CLERİC OLUR ARKADAŞLAR CHARLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE DUYURUN İHTİYACIM VAR BİRAZ ACİL BİRDE UCUZ OLMALI ÇOK FAZLA PARAM YOK 35 ÜSTÜ 52 ALTI OLMALI

İYİ FORUMLAR

Bizimle oynamak için mi geliyosun.

EVET

• ARKADAŞ PASALİ YAZMIŞSIN SEN KASIMPAŞALIMISIN BEN ÖYLEYİM AMA ŞU AN GİRESUNDAYIM BAŞKA KİMSE YOK MU? BU ARADA 36 LIK SKİLLİ AÇTIN MI SEN? FARM VARMI ANLAT ÇARI İŞTE
  • başka satan yokmu arkadaşım birazda ss versen güzel olur hadi satın çarınızı napıcaksınız ytl öderim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnde lvl 44 char va fıstık gibi. ankara elden alcam diosan ayrıntıları konuşuruz
  • elden olmaz ankarada değilimki ben havale falan yaparız ama ss vermelisin
  • quote:

elden olmaz ankarada değilimki ben havale falan yaparız ama ss vermelisin

walla hacım babama bile güvenmem. çok duyuoyrum bu forumda birbirine güvenipte charını kaybeden. eer arkın falan varsa olur. ankaradan ve elden olmadığı sürece bu iş olmaz
  • sen bilirsin bende ankarada oturan akrabalarım var ama bende sana güvenmiyom güvenmiyom işte güven bırakmadın bende onları kandırabilirsin sen bu yüzden havale ile olursa kabul et olmazsa tezgahı kapatma ayrıca ss falan verin ya

başka satan varmı ?
  • quote:

sen bilirsin bende ankarada oturan akrabalarım var ama bende sana güvenmiyom güvenmiyom işte güven bırakmadın bende onları kandırabilirsin sen bu yüzden havale ile olursa kabul et olmazsa tezgahı kapatma ayrıca ss falan verin ya

başka satan varmı ?

niye kandırayım yahu? neyse hacı güven meselesi bu. sn bilirisn. işine gelirse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.