Bildirim
ALEXANDER SATILIK CHAR ARANIYOR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İSTERSENİZ SİZİN LVL YÜKSEKLİĞİNE GÖRE TİBETTEKİ CLERİCİN LVLİNİ YÜKSELTEBİLİRİM ÖR 42 LVL ALEXANDER DA ADAMA KARŞI 40 LVL TİBETTE CLERİC OLUR ARKADAŞLAR CHARLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE DUYURUN İHTİYACIM VAR BİRAZ ACİL BİRDE UCUZ OLMALI ÇOK FAZLA PARAM YOK 35 ÜSTÜ 52 ALTI OLMALI
İYİ FORUMLAR -
quote:
Orjinalden alıntı: *siteci*
İSTERSENİZ SİZİN LVL YÜKSEKLİĞİNE GÖRE TİBETTEKİ CLERİCİN LVLİNİ YÜKSELTEBİLİRİM ÖR 42 LVL ALEXANDER DA ADAMA KARŞI 40 LVL TİBETTE CLERİC OLUR ARKADAŞLAR CHARLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE DUYURUN İHTİYACIM VAR BİRAZ ACİLBİRDE UCUZ OLMALI ÇOK FAZLA PARAM YOK 35 ÜSTÜ 52 ALTI OLMALI
İYİ FORUMLAR
Bizimle oynamak için mi geliyosun. -
36 lvl alexander cok ucuz itemsli .http://forum.donanimhaber.com/m_15592733/tm.htm
msn : pasalii19@hotmail.com -
quote:
Orjinalden alıntı: eLKa_Lee
quote:
İSTERSENİZ SİZİN LVL YÜKSEKLİĞİNE GÖRE TİBETTEKİ CLERİCİN LVLİNİ YÜKSELTEBİLİRİM ÖR 42 LVL ALEXANDER DA ADAMA KARŞI 40 LVL TİBETTE CLERİC OLUR ARKADAŞLAR CHARLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE DUYURUN İHTİYACIM VAR BİRAZ ACİLBİRDE UCUZ OLMALI ÇOK FAZLA PARAM YOK 35 ÜSTÜ 52 ALTI OLMALI
İYİ FORUMLAR
Bizimle oynamak için mi geliyosun.
EVET
-
ARKADAŞ PASALİ YAZMIŞSIN SEN KASIMPAŞALIMISIN BEN ÖYLEYİM AMA ŞU AN GİRESUNDAYIM BAŞKA KİMSE YOK MU? BU ARADA 36 LIK SKİLLİ AÇTIN MI SEN? FARM VARMI ANLAT ÇARI İŞTE
-
başka satan yokmu arkadaşım birazda ss versen güzel olur hadi satın çarınızı napıcaksınız ytl öderim -
bnde lvl 44 char va fıstık gibi. ankara elden alcam diosan ayrıntıları konuşuruz -
elden olmaz ankarada değilimki ben havale falan yaparız ama ss vermelisin -
quote:
elden olmaz ankarada değilimki ben havale falan yaparız ama ss vermelisin
walla hacım babama bile güvenmem. çok duyuoyrum bu forumda birbirine güvenipte charını kaybeden. eer arkın falan varsa olur. ankaradan ve elden olmadığı sürece bu iş olmaz -
sen bilirsin bende ankarada oturan akrabalarım var ama bende sana güvenmiyom güvenmiyom işte güven bırakmadın bende onları kandırabilirsin sen bu yüzden havale ile olursa kabul et olmazsa tezgahı kapatma ayrıca ss falan verin ya
başka satan varmı ? -
quote:
sen bilirsin bende ankarada oturan akrabalarım var ama bende sana güvenmiyom güvenmiyom işte güven bırakmadın bende onları kandırabilirsin senbu yüzden havale ile olursa kabul et olmazsa tezgahı kapatma ayrıca ss falan verin ya
başka satan varmı ?
niye kandırayım yahu? neyse hacı güven meselesi bu. sn bilirisn. işine gelirse
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X