Şimdi Ara

Alex Silva Quiroga'nin menajeri yarın İstanbul'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denayer'den sonra Alex Silva'nın menajeri de yarın İstanbul'a geliyor.Yeni Eboue geliyor. bana soararsanız çok iyi oynar bizde ilaç gibi gelir hem genç hemde eboue gibi sabri tarıktansa çok iyi olur gelirse ve gerçekten scout ekibi bu aralar çok iyi işler çıkarıyor.Ben carole gibi bu oyuncuyada güveniyorum.

• Bence bu sene hayal kırıklığı olacak tek transferimiz bu olabilir genç yabancılar arasında...
    Jose/Carole ve gelirse Denayer sağlam bir altyapıdan çıkıp avrupada top oynamış futbolculardı...
    Silva ya gelirsek babaannesinin liginde vasat bir performans sergilemiş...
    Asist i bile yok yamulmuyorsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bence bu sene hayal kırıklığı olacak tek transferimiz bu olabilir genç yabancılar arasında...
    Jose/Carole ve gelirse Denayer sağlam bir altyapıdan çıkıp avrupada top oynamış futbolculardı...

Bence yamuluyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuhaf bir kariyeri var, tabi önyargılı bakmamak gerek...Sonuç olarak Carole içinde baya eleştiri yapan taraftar vardı.

Bekleyip görmek gerekir, bu saatten sonra ciddi bir transfer yapmamız zor gözüküyor.
  • quote:

Bence bu sene hayal kırıklığı olacak tek transferimiz bu olabilir genç yabancılar arasında...

Babannesinin ligi dedigin liginin takimindan muslera yetisti futbol cahili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabri den kötü olamaz, sabriden kötüsü tarık zaten
  • http://www.transfermarkt.com.tr/alex-silva/profil/spieler/203018

Bir ara kulüpsüz kalmış. 20-21 yaşında nasıl kulüpsüz kalıyor anlaşılır gibi değil? 375 bin euroda çerez parası. Muslera tavsiye etmiş sanırım. Sabri'den neler çektiğini o biliyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Bence yamuluyorsun.

Asisti yokmuş yamulan ben değilmişim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Agulec40

quote:

Babannesinin ligi dedigin liginin takimindan muslera yetisti futbol cahili.

Muslera yı uruguay dan almadık İtalya da 4 yıl oynadıktan sonra geldi , kaleci yetiştirmek ayrı bir mevzu hem...

İyi o zaman şimdi gidip Hagi nin yetiştiği kulüpten 20 yaşında bir on numara transfer edelim senin mantığına göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

http://www.transfermarkt.com.tr/alex-silva/profil/spieler/203018

Bir ara kulüpsüz kalmış. 20-21 yaşında nasıl kulüpsüz kalıyor anlaşılır gibi değil? 375 bin euroda çerez parası. Muslera tavsiye etmiş sanırım. Sabri'den neler çektiğini o biliyor zaten.

Muslera da komisyonculuğa başladı heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

quote:

Orijinalden alıntı: psirik

http://www.transfermarkt.com.tr/alex-silva/profil/spieler/203018

Muslera da komisyonculuğa başladı heralde.

Hamza abisinden öğrenmiştir

• Sözlükte biri demiş eğer 21 yaşına kadar lisansı iptal edilmediyse Sabriden iyidir diye. 😅 adam haklı...

• Benim demek istedigim ligi kucumsemen yanlis gayette iyi oyuncu carolede oyle deniyordu

• Nötr olmak en iyisi. Avrupa deneyimi yok, genç hiç bilmediği yerlere gelecek, bir uyum süreci olacak. Beklentilerinizi düşürün, gelir gelmez şapkadan tavşan çıkartmayacak.
  • Bana sadece ismi (Alex Silva) umut verdi. Bu isimden kötü futbolcu çıkmaz sanırım, en azından Sarbi'den iyidir diye umuyorum
  • Agulec40 kullanıcısına yanıt
    Hocam ligi/oyuncuyu küçümsememin nedeni fiziğe dayalı bir lig değil ve adam patır kütür yerlere yatmış birçok posizyonda...
    Ayakta duran birisi değil pek, hatta Melo fizik olarak kötü hali gibi oynuyor ve kesinlikle sağbek ile pek alakası yok, ön libero tarzında müdahaleleri...
    Zaten adam gibi ortasının olduğu video yok kanat bindirmesi yapıp...
    Süratli, çabuk, top kapması iyi bir oyuncu topu da ileri taşıyabiliyor onlara lafım yok ama formsuz eboue izlettirebilir bize bu sene eğer gelirse defansif yönden...
    Elinde sabri/tarık varken bunlardan daha iyi diyebilirsin ama çare olacak birisi değil, inşallah onti de yaptıkları gibi uzun sözleşme imzalamazlar ya da kulüp lehine opsiyon olur...
  • quote:

2 gol 4 assisti var ve dediklerine katilmiyorum musleranin ciktigi yerden cikti tarik ve sabriden cok daha iyi oldugu kesin bana gore

• Sen diğer Alex Silva ile karıştırmışsın :)
    Atletico mineiro daki değil bizim eleman...
     Alex Silva Quiroga'nin menajeri yarın İstanbul'da
  • Bize 4-5 CL maçına çıksın kötü oynasa bile 3 milyon €'ya 3. sınıf bir Avrupa kulübüne satarız. Bu riske girmeye değer.

• Sabri ve Tarık'ın yanında denemeye değer. Çöp çıkarsa 3 gereksiz sağ bekimiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealLord

quote:

2 gol 4 assisti var ve dediklerine katilmiyorum musleranin ciktigi yerden cikti tarik ve sabriden cok daha iyi oldugu kesin bana gore

Hocam bu adam değil mi ?
     Alex Silva Quiroga'nin menajeri yarın İstanbul'da Alex Silva Quiroga'nin menajeri yarın İstanbul'da

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.