Şimdi Ara

ALEX NEREDE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşında ne isem şimdi de oyum diyen alex bugün sahada yoktu gol haricinde.hiçbir şey yapamadı.bir futbolsever olarak bu beni üzüyor ama 35 yaşındaki adamdan da ne beklenir ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Alex yapacağını yaptı başka zaman 10 kere depara kalkıyordu sanki bu adamı oynatıyorsan yanındakilerin biraz pas yapan sağlam adamlar olması lazım Appiah gibi Vieira gibi böyle tek yönlü basit adamları etrafına koyarsan Alex kaybolur gider.

Yok ben bu kazma orta saha ile 10 kişi yan pas yapacağım dersen o zaman Alex'i oynatmayacaksın.

Orijinalden alıntı: makturk42

Alex yapacağını yaptı başka zaman 10 kere depara kalkıyordu sanki bu adamı oynatıyorsan yanındakilerin biraz pas yapan sağlam adamlar olması lazım Appiah gibi Vieira gibi böyle tek yönlü basit adamları etrafına koyarsan Alex kaybolur gider.

Yok ben bu kazma orta saha ile 10 kişi yan pas yapacağım dersen o zaman Alex'i oynatmayacaksın.

eskiden defansa top almaya bile gelirdi artık o da yok

alex nerdemi,bala mala gol attı görmedinmi

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Alex yapacağını yaptı başka zaman 10 kere depara kalkıyordu sanki bu adamı oynatıyorsan yanındakilerin biraz pas yapan sağlam adamlar olması lazım Appiah gibi Vieira gibi böyle tek yönlü basit adamları etrafına koyarsan Alex kaybolur gider.

eskiden defansa top almaya bile gelirdi artık o da yok

Bugün 4 defa falan geldi top aldı nasıl izlediniz anlamıyorum.Ancak bu takımda alexin zamanını doldurduğunu ve artık bu sistemden vazgeçip günümüz oyununa dönmeliyiz.Biraz modern futbola ayak uyduralım.Modern futbolda alex,hagi gibi oyuncular kalmadı

• ne yapmasini bekliyosun anlamadim kaleciden top alip tum sahayi calimlayip kaleciyi de calimlayip gol mu atsin?

ona topu verecek orta saha yok ki geliyor defansa top aliyo topu mis gibi ileri cikariyo ama cikardigi adam tikaniyo kaptiriyo halbuki o adam alexe vermesi lazim ama alex topu almak icin geriye gittiginden yerinde yok

ayrica ilk dakikalardan hakan baltanin sert bir haraketi var uzerine 5-10 dakika sonra yine sert bir haraket yapiyor bu ikisine kart yok tabi cuney cakirdan o kadar darbeyi sen alsan ayaga kalkamazsin herhalde. he birde hakan balta 3. kez krasice baya sert bir haraket yapiyor yine kart yok :)
  • Allah'tan korkun Alex ne yapsın? Arkasında 2 tane kazma, kulübede dikilen bir 5'e 10 kalas, Alex ne yapsın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yatın kalkında böyle oyuncunuz olduğu için şükredin , karakteri oyunu 10 numara adam.Bu maçta yapabileceği herşeyi yaptı bence.

Fenerbahçenin tek eksiği Alex'in veliahtını Alex oynarken bulmalıydınız,o gidince değil

Orijinalden alıntı: omsima

ne yapmasini bekliyosun anlamadim kaleciden top alip tum sahayi calimlayip kaleciyi de calimlayip gol mu atsin?

ona topu verecek orta saha yok ki geliyor defansa top aliyo topu mis gibi ileri cikariyo ama cikardigi adam tikaniyo kaptiriyo halbuki o adam alexe vermesi lazim ama alex topu almak icin geriye gittiginden yerinde yok

ayrica ilk dakikalardan hakan baltanin sert bir haraketi var uzerine 5-10 dakika sonra yine sert bir haraket yapiyor bu ikisine kart yok tabi cuney cakirdan o kadar darbeyi sen alsan ayaga kalkamazsin herhalde. he birde hakan balta 3. kez krasice baya sert bir haraket yapiyor yine kart yok :)

zaten bir şey beklemiyorum ama hiç bir çabası yok.ruh gibi dolaşıyor.kaptansa biraz çaba gösterip bir şeyler yapmalı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.