Yıldız oyuncu Alex de Souza, Brezilya'daki hayranlarını üzecek bir karar vermeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe'nin yıldızı Alex de Souza, futbolu Fenerbahçe'de bırakmayı düşündüğünü söyleyerek, kendisini Brezilya'da bekleyen hayranlarını oldukça üzdü.
Milliyet'in verdiği habere göre 34 yaşındaki oyuncu kulübü ile 2013 sonuna dek sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, mukavele süresi dolmadan hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Bununla beraber Alex, yaz aylarında başlayan zorlu süreçte takımdan ayrılmayı hiç düşünmediğini de dile getirdi.
Brezilya'da jübile yapması beklenen Alex, bu yönde umut vermedi ve, "2013’te 36 yaşında olacağım. Muhtemelen bu benim son kontratım olur. Brezilya’da benimle ilgilenen kulüpler olduğunu duyuyorum. Ancak ben buna karşın takımdan ayrılmayı düşünmüyorum." dedi.
Alex'in ülkesi Brezilya'da futbola başladığı kulüp olan Coritiba ve güzel günler geçirdiği Cruzeiro takımı, tecrübeli oyuncunun futbolu bırakmadan son kez kendilerinde oynamasını daha önce sık sık dile getirmişlerdi.
goal.com.tr
Şuan 34 yaşında olması lazım 36 yaşına kadar canavar gibi oynar yeterki arkasında savaşan 2 tane orta saha olsun...
Kaptan'a twitterdan sordum. Herşey olabilir dedi.
ona kusursuz bi jubile yakışır...
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Şuan 34 yaşında olması lazım 36 yaşına kadar canavar gibi oynar yeterki arkasında savaşan 2 tane orta saha olsun...
Alex10.com.br @Alex10combr @malumat her sey olabilir.
Malumat @malumat @Alex10combr sen gitme jubilende Cruzerio buraya gelsin :)
bazen kaale almıyor, misal bakkal ile sorduk kaptan okey biliyor musun diye cevap vermedi ama kaptan düzgün sorulara elinden geldiğince cevap veriyor sağolsun.
yalnız ben bunun ekran görüntüsünü alır duvarıma asarım
bazen kaale almıyor, misal bakkal ile sorduk kaptan okey biliyor musun diye cevap vermedi ama kaptan düzgün sorulara elinden geldiğince cevap veriyor sağolsun.
Bakkalın adından ürkmüştür o sen onla ortak iş yapma.
Ha benim yukardaki mesajdan ss alsan da aynı hesap
Artık Coritiba mı olur, Cruzeiro mu olur bilemiyorum ama FB, Alex'in istediği bir takımla maç yaptığı takdirde orta yol bulunur.
Bakkalın adından ürkmüştür o sen onla ortak iş yapma.
Ha benim yukardaki mesajdan ss alsan da aynı hesap
tabi müdür ismin bulunsun dostluğumuz pekişsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme