trabzon maçı sonrası Alex'in küçük kızına saldırdılar diyolar doğru mu bu??
Sanmıyorum böyle bir şey olduğunu ama...
Alex'e bile saldırsalar bir yerden sonra açıklaması getirilebilir ama böyle bir şeyin açıklaması getirilemez.
Böyle bir şeyi yapanın (yapılmışsa) tuttuğu takımın sorgulanacağına insanlığının sorgulanması gerekiyor.
Bunlara inanmıyorum arkadaşlar,3-4 hafta önce Beşiktaş maçından sonra da bir topic açılmıştı ''Beşiktaşlılar üzerinde Fenerbahçe forması olan 7 yaşında bir kız çocuğuna saldırdı.'' topiğini hatırlamıyor musunuz? Demek istediğim bu işin rengi olmaz bu olsa olsa hayvanlıktır.Hayvanlık bile değildir.
Hani ağzımız torba değil de konuşuyoruz ya sürekli Rüştü'yü döven güruhu emsal gösterip tüm Fenerbahçe taraftarını ''futbolcusunu döven'' diye fişlemeyi,
Keza Kezman olayında öyle,aynı şekilde tribünde öldürülen taraftar için tüm Beşiktaş taraftarını ''katil'' diye yaftalamayı da...
Artık şu ''Sporda Şiddet Yasası'' mıdır nedir gelsin de (bilmiyorum gerçi caydırıcı özelliklerini ama) rahata erelim.(duyduğum kadarıyla)
hesapta 1 hafta içinde holigan yasaları çıkacaktı bi ara.
Aslında şu gün çıksa çok anlamlı olur.
diyorlar diyorsun da kimden nrden duyduğuun da yazsaydın bari..O kadar da uzun boylu değil..Sanmıyorum böyle birşey olsun..Bu ülkede neler oluyor adam bıçaklanıyor, topcu dövülüyor, staddan adam atılıyor,otobüsler yumurtalanıyor taşlanıyor falan..Ama böyle birşey olmuşsa eğer, bunun affedilir yanı yok..Ki böyle birşey olsa Alex'i bırak kimin başına gelirse gelsin 1 dakka durmaz kulüpte bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
diyorlar diyorsun da kimden nrden duyduğuun da yazsaydın bari..O kadar da uzun boylu değil..Sanmıyorum böyle birşey olsun..Bu ülkede neler oluyor adam bıçaklanıyor, topcu dövülüyor, staddan adam atılıyor,otobüsler yumurtalanıyor taşlanıyor falan..Ama böyle birşey olmuşsa eğer, bunun affedilir yanı yok..Ki böyle birşey olsa Alex'i bırak kimin başına gelirse gelsin 1 dakka durmaz kulüpte bence.
bi arkadaş diyordu.. kulaktan kulağa yayılmış işte. izleyen gören var mı size sorayım dedim bende. doğru mu yoksa dedikodu mu diye.
quote:
Orijinalden alıntı: nevarbe
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
bi arkadaş diyordu.. kulaktan kulağa yayılmış işte. izleyen gören var mı size sorayım dedim bende. doğru mu yoksa dedikodu mu diye.
gözü dönmüş insanlardan herşey beklenir tv de gördük sırf bir kadın arabasının üstünde damalı siyah beyaz resim olduğundan linç ediliyodu fenerbahçe yönetimi böyle insanlara karşı savaş açmalı ordaki insanlar herkezin anasıda olabilirdi bacısıda olabilirdi. taraftarlık demek bu değildir ipsiz sapsız serseri kendini kontrol edemeyen insanlar mümkünse takım tutmasın hem kendini hem başkalarını hem de sözde tuttuğu takımı zor duruma düşürebiliyo.
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
gözü dönmüş insanlardan herşey beklenir tv de gördük sırf bir kadın arabasının üstünde damalı siyah beyaz resim olduğundan linç ediliyodu fenerbahçe yönetimi böyle insanlara karşı savaş açmalı ordaki insanlar herkezin anasıda olabilirdi bacısıda olabilirdi. taraftarlık demek bu değildir ipsiz sapsız serseri kendini kontrol edemeyen insanlar mümkünse takım tutmasın hem kendini hem başkalarını hem de sözde tuttuğu takımı zor duruma düşürebiliyo.
o araba yanımdan geçti az ilerde de saldırmışlar..Böyle olaylar hiçkimse için tasvip edilir olaylar değil..Her kim yaptıysa allah ıslah etsin.
Hatta hamile olan karısının göbeğini tekmelemişler. Bu kadar da olmaz yahu. Nerden geliyo bu dolma haberler.