Şimdi Ara

ALEX hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustang

alex koşmuyor..
    topu koşturuyor olay budur..
    dünyada topu koşturabilen ender zekada bir futbolcudur..
    kaka ve gerrard da bu sebepten kendisine hayrandır..

kaka ile gerrard alexemi hayran?
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • alex'in temposu olup bu oyun zekası ile dünyanın sayılı futboolcuları arasına girer. ama temposu yok

alex koşmuyor..

alex şu an için türkiyedeki en iyi yabancıdır ama kaka ve gerardın alexe hayran olmasını söylemen çok komik olmuş.alex kakaya hayran olsun asıl.zaten milli takıma girememesinin nedeni o bölgede kakanın oynamasıdır.

Deli danalar gibi koşup da oyuna bi etkisi olmayacaksa neyleyim ben öyle koşuyu.

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

alex koşmuyor..

alex şu an için türkiyedeki en iyi yabancıdır ama kaka ve gerardın alexe hayran olmasını söylemen çok komik olmuş.alex kakaya hayran olsun asıl.zaten milli takıma girememesinin nedeni o bölgede kakanın oynamasıdır.

• @mw@ruw@ri
    gerard kameraların önünde alexe sövecek değil ya. tabiiki övecek.ben daha iyi pas atıyorum da diyecek değil.kimse kendini kandırmasın.kaka ve gerard alexten üstün oyuncular

Orijinalden alıntı: kkratoss

@mw@ruw@ri
    gerard kameraların önünde alexe sövecek değil ya. tabiiki övecek.ben daha iyi pas atıyorum da diyecek değil.kimse kendini kandırmasın.kaka ve gerard alexten üstün oyuncular

İyide Alex benden iyi demiyorki. Veya Alex'in Gerrard'dan daha iyi olduğunu iddia eden yokki.

Adama Alex'i veya Fenerbahçe'yi sormuyorlar. Türk milli takımını soruyorlar ama adam Emre'yi, Arda'yı, Tuncay'ı, Nihat'ı, Volkan'ı, Rüştü'yü, Servet'i, Gökhan'ı falan konuşmuyor. R.Carlos var Türkiye'de diyor, birde Alex var ki beğendiğim orta sahaların arasında diyor vs vs..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.