BÜYÜK takım bu kadar basit gol yemez . Leo Franco'dan amatör kalecinin yapmayacağı hatalar -, Hakan Balta ve Ayhan'dan basit top hataları , 2-2 den sonra panik havası . işimiz gerçekten cok zor
Derbi maçın havası ayrı olur. Ama bu defansla baya hava alıcaz gibi.
Galiba alex yok haftaya bu arada.
Alex oynamazsa ve Guiza oynarsa şansımız olabilir.
Saçmalama ya alexi yiyecek mustafa sarp alex malex kalmıyacak.Öttürecez feneri hafası sönecek.
Ayhan ve G.Zan ın kademe anlayışı sıfır dı bu maçta
Hey allahim ya
evet en az 3-5 yeriz hatta 7 ye kadar yolu var.. bu defans ile imkansız.. trabzondan üç yedik fener dağıtır parçalar hiç şansımız yok..
fenerliler de başlamış 3 atarız 5 atarız geyiklerine.. şişirsinler bakalım fb yi bu bizim için iyi bişey..
6 yı ararız.. tarihi fark bekliyorum... bu ne biçim takım.... rejkard hoca moca degil kardeşim.... hıncal uluca kızanlar şimdi konuşsun bakalım.... mahalle takımında bizim takım böle gol yemio.......
5 az demişsin 60-70 kadar olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: duruX
BÜYÜK takım bu kadar basit gol yemez . Leo Franco'dan amatör kalecinin yapmayacağı hatalar -, Hakan Balta ve Ayhan'dan basit top hataları , 2-2 den sonra panik havası . işimiz gerçekten cok zor
LEO FRANCO MU YAPTI? sylva olmasın o her gelen topu içeri aldı, kalede adam gibi biri olsaydı zor yenerdiniz. haftaya fenerden havanızı alacaksınız
seni 5 ler bence fener
quote:
Orijinalden alıntı: hakkos
6 yı ararız.. tarihi fark bekliyorum... bu ne biçim takım.... rejkard hoca moca degil kardeşim.... hıncal uluca kızanlar şimdi konuşsun bakalım.... mahalle takımında bizim takım böle gol yemio.......
Alex ve guiza yok ve olmadığında antepe yenildiler gerisini sen düşün
quote:
bu mesaj ofansif bir mesaj degildir. sadece meraktan soruyorum nerenle izledin maci ?
hatta maci izledin mi ?
He şunu bileydiniz
Haftaya Galatasaray galip gelirse FB'li arkadaşlarımdan çok, Galatasaraylı olup şöyle abudik gubudik 12 yaş yorumları atanlara çok kötü çemkiricem.
quote:
Yıllar önce Barça'nın başına gelmiş, ilk sene büyük hezimetlere uğramasına rağmen devam etmiş görevine, 2. sene süper oynamış sonraki seneler ortalığı dağıtmış şampiyonlar ligi kupası almış bi sürü lig kupası lig şampiyonluğu felan almış, Barça'ya aldırmış birisi mi hoca değil ?
Barça ilk sene hezimetlerden sonra gönderebilirdi de ama devam etti. Onlar sabrettiler.
Şuan Barça dünyanın en iyi takımı deniliyor ve hala RIJKAARD'ın sistemini kullanıyorlar. Rijkaard'a sabretmeseler, bugün Barça olmayacaktı.
Lütfen konuşturmayın insanı 3 gol yedik diye Rijkaard'ı mı gönderelim yani ?
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orijinalden alıntı: duruX
LEO FRANCO MU YAPTI? sylva olmasın o her gelen topu içeri aldı, kalede adam gibi biri olsaydı zor yenerdiniz. haftaya fenerden havanızı alacaksınız
Sizde fenerle tatmin olmaya devam edin . E tabi 3-0 da koyar adama be birader
leo franco bn kendimi bildim bileli GS yi gelmiş taffarelden sonraki en ii kaleci bence.ne hatasını gördünüz bugün leo franconun?
quote:
Orijinalden alıntı: leop
quote:
bu mesaj ofansif bir mesaj degildir. sadece meraktan soruyorum nerenle izledin maci ?
hatta maci izledin mi ?
izledim hocam... yav kardeşim kızıyorsunuz ediyorsunuz yalnız ben mi diyorum.. açın tv yi rıdvan erman şansal haftalardır hıncal uluç bir çok spor yazarı söylüyor bunları.... gs nin bir sistemi yok die... gelmiş barcelona sistemini bizde oynatıo... gs barcelonamı... hangi maçı adam gibi kazandık çok gol oldu die hep görmezden gelindi.. çok gol atmak iyi oynamak degil... haftaya inşlalah ben yanılırım forumlarda beni rezil edin inşallah... inşallah gs yenir.. hadi en kötü 2-3 yiyelim... ben çokmu istiyorumfenerden tarihi fark yemeyi... gördügümü söylüyorum... benim söylediklerimi açın tv de spor yazarlarıda söylüyor...