Şimdi Ara

Alerji Testi Yaptıran Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hapşırma ve burun akıntısından dolayı doktorum alerji testi yaptırmamı istedi benden. Total Ige , Alatop ve Food Panel.
    Bu testlere giren veya bilgisi olan var mı arkadaşlar.
    Devlet hastanelerinde veya üniversite hastanelerinde yapılıyor mu acaba?

• Evet devlet hastanelerinde de yapılıyor diye biliyorum ben . Ben genel olarak alerji testine girmistim . İğne ile küçük küçük yaklasık 29-30 yer deliyolar ve oraya alerji yapabilecek şeyleri deniyolar ( polen , böcek , parfüm vsgibi ) sonra yarım saat bekliyorsun öyle . Her delinen yere bir numara veriyorlar ve her delinen yere ayrı bir maddenin testi yapılıyor . Yarım saat sonra kızaran sisen vs bi yer olursa ona göre sonuç çıkartıyorlar.
  • devlet hastanesi bi ücret alıyor mu peki?bide ne yapmam lazım pat diye gitsem hemen yaparlar mı ve hangi bölüm bakıyor dermatoloji mi ?
  • Herhangi bir ücret ödeyip ödemediğimi hatırlamıyorum . Bayağı bir zaman geçti çünkü . Cildiye bölümüne gidip alerji testi olmak istediğinizi söylerseniz gerekli belgeleri gösterdiğinizde size yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Abluka|

Evet devlet hastanelerinde de yapılıyor diye biliyorum ben . Ben genel olarak alerji testine girmistim . İğne ile küçük küçük yaklasık 29-30 yer deliyolar ve oraya alerji yapabilecek şeyleri deniyolar ( polen , böcek , parfüm vsgibi ) sonra yarım saat bekliyorsun öyle . Her delinen yere bir numara veriyorlar ve her delinen yere ayrı bir maddenin testi yapılıyor . Yarım saat sonra kızaran sisen vs bi yer olursa ona göre sonuç çıkartıyorlar.

40 50 yıl kadar önce mi gittin? o ne öyle yav anestezi bulunmadan önce yapılan ameliyatlar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimilliden

quote:

Orijinalden alıntı: |Abluka|

Evet devlet hastanelerinde de yapılıyor diye biliyorum ben . Ben genel olarak alerji testine girmistim . İğne ile küçük küçük yaklasık 29-30 yer deliyolar ve oraya alerji yapabilecek şeyleri deniyolar ( polen , böcek , parfüm vsgibi ) sonra yarım saat bekliyorsun öyle . Her delinen yere bir numara veriyorlar ve her delinen yere ayrı bir maddenin testi yapılıyor . Yarım saat sonra kızaran sisen vs bi yer olursa ona göre sonuç çıkartıyorlar.

40 50 yıl kadar önce mi gittin? o ne öyle yav anestezi bulunmadan önce yapılan ameliyatlar gibi

12 yıl olmus az mı sence

• Evet aynen abluka'nın dediği gibi oluyor ama benim iğne değil küçük bir jiletti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş kaplama yaptıran var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anestezi yapıyorlar mı? nete biraz baktımda arkadasın dediği gibi herkes 30 tane igne batırıyorlar falan diyo.
    ama az once bi laboratuarı aradım biz sadece damardan kan alıp bakıyoruz dedi.iğne falan yok yani
  • Anesteziye felan gerek yok ki . Küçük bişey yani evet benimkide jiletle olmustu . Yani öyle jilet diyince gözüüz korkmasın küçük bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.