Şimdi Ara

alerji testi nasıl oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • randevu alıp gıtcem nasıl oluyor hem çay hem toz polen sanırım cogu seye alerjım var.tedavısı oluyormu.sankı eskıden yoktu

• benim sırtımı neşterle delik deşik etmişlerdi.
  • Cildinize bir çizik atılıyor (kanatmayacak şekilde) - anahtarla çizersiniz, beyaz bir çizgi oluşur ya hani, o şekilde-. Sonra o çiziğin olduğu yere birtakım damlalar damlatılıyor (bu damlaların her birisi bir allerjene tekabül eder mesela polen gibi).
    Daha sonra da o çizik yerlerinin kabarması bekleniyor (15-20 dk falan sürer). Kabarıklığın boyutuna göre yorum yapılıyor.

Tedaviye gelince de neye alerjiniz varsa mümkünse ondan uzak durmanız söylenir ve gerekirse anti-histaminik ilaç verilir. Bu tarz ilaçlar alerji şikayetlerini azaltır - mesela burun akıntısı, hapşırma gibi- ; ama bir miktar uyku yapabilir.

Not: Dönem 4 tıp öğrencisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 19 Nisan 2019; 20:58:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    sagol

dedıgın dogru,dahılıyeye gıttım oksurugu soyledım sıgara yok dedım,alerjı testıne gıt dedı

daha sonra k.b.b gıttım bogazda akıntı var dedım,alerjı ılacı verdı

alerjı ılacına henuz baslamadım,oncelıkle neye alerjı olduguma baktırcam,ama o çiziği çok atmaları lazım

çünkü,benım toza olabılır,polene olabılır,çaya olabılır vs vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.