Şimdi Ara

Alem Fm Nihatla Sivrisinek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
43.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yandaş düşündüklerini söylüyorum, sen benim yandaş düşündüğümü söylüyorsun. ortak bir nokta yok bu yandaşlık konusunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62
    Bence adam gayet karekterli hükümetin yanlışlarını söylüyor diye zorunuza gidiyor alışmışsınız yandaş medya gazetelerini okumaya birisi kötüsünü söyleyince hemen hücum

tam tersine... bence karaktersiz.
    hergün sabah programlarında mutlaka taş atacak birşey buluyor. bu hükümet hergün bir yanlış mı yapıyor sence?
    bence değil..

Eğer ki hükümetin yaptığı iyi işleri de "yaa burda da iyi yapmışlar, tebrik ederim" dese ya..
    ben hiç duymadım.. bu hükümet hiç iyi şeyler yapmadı mı?
  • Nihat'ın eleştirilerini severim, hükümeti eleştirmeside çoğu yerde haklı ama bu hafta bir sabah programında Afyon Belediye başkanından bahsedildi hemen bu adamın açığını aradılar, lan akp'li olarak adam akıllı hiç mi insan olmaz ya da diğer partilerin belediye başkanları hiç mi akrabalarına yakınlarına yarar sağlamıyorlar anlamıyorum.

Ya da kişilerin bıyığına vs. takılmak ne kadar doğru. Nihat'ı severim, eleştirileri doğru ama genelleme yapılması bana en itici gelen şeydir bence birçok forum üyesi arkadaşta bana katılacaktır.

İstanbul'da yaşamıyorum ama metrobüs hakkında anlattıkları bana çok doğru geleliyor. 1 küsür milyon euro'ya alınan araçların yokuşları tırmanamaması, arıza çıkartması. Bu arızalar tv'lerde de haber olmuştu.

Benim en sevmediğim radyocu Cem Arslan'dır bu adam saçma salak yorumlarda bulunuyor hükümeti eleştirmeye çalışırken herkesi kendinden soğutuyor. Nihat bu konuda daha başarılı, doğru yerlerden eleştirmeyi biliyor. Ah birde genelleme yapmaktan kaçınılmayı öğrense.

• Bu adamların gerçek twitter adresleri nedir? Radyo programında söylemişlerdi de unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Sivrisineği bu diye duymuştum bende. Doğrumu bilemem.

Melih Ekener

Bu adamın radyocu ismi abuzer
    Abuzer fm var net radyo olarak orda bant kayıtları dönüyor.
    Exa radyo indirin abuzer fmi bulup dinleyin
  • yine kayboldu nerede bilen varmı?
  • Büyük ihtimal Mert Güçlü Mete Sivrisinek
  • bikere, koyu bir fenerli. bu yüzden sevmiyorum nihatı :)

eleştirilerinin çoğuna katılmıyorum. mesela metrobus konusu. tabiki aksaklıklar var. bunu dile getiriyor. ancak şunuda söylemk lazım. metrobus olmasa istanbulda, ulaşım bitme aşamasına gelmişti. sabah akşam işçi memur milyonlar onu kullanıyor.

butün bunlara rağmen nihatın programlarını sabah akşam arabam ile trafikteyken dinliyorum. eğlendiren güldüren düşündüren bir program.
  • arkadaşlar sivrisineki merek edenler okusunlarr ben bu konuyu çok araştırdım hatta iddaya bile girdim...

http://www.milliyet.com.tr/ekler/gazete_pazar/990530/haber/hab8.html

bu arada nihata milletini çok sever fakat kendisine bir mesaj atmak 2 lira delikanlı ise bunu indirsin !!!!!

ALEM YAZ 2536 ya yolla 2 lira girsin

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldakiAYDINEFESİ

arkadaşlar sivrisineki merek edenler okusunlarr ben bu konuyu çok araştırdım hatta iddaya bile girdim...

http://www.milliyet.com.tr/ekler/gazete_pazar/990530/haber/hab8.html

bu arada nihata milletini çok sever fakat kendisine bir mesaj atmak 2 lira delikanlı ise bunu indirsin !!!!!

ALEM YAZ 2536 ya yolla 2 lira girsin

Tek seçenek SMS olsa haklısın ama Twitter veya e-mail'le de mesaj gönderebiliyorsun.

• evet yaaa. 2 gün önce başıma geldi bu olay. bir mesajda ben atayım dedim. katılım yapmak istedim. arabadayım nasıl email twit atarım.
    cepten mesaj attım veeeee ücret 2 lira.

yani buda olmaz. çok süpriz oldu. çünki beklemediğim birşeydi. program içeriğinde, daha çok vatandaşa atılan kazıklardan falan bahsediyor ve eleştiriyor çünki.örneğin elektrik faturalarındaki KK (kayıp kaçak) bedelini neden bziden alıyorlar gibi birçok konu anlatıyor.
  • ALEM yazıp sonra mesajı yazıp sonra 2536 ya mı göndericez peki?Hemen okuyormu acaba nihat gönderdiğimiz mesajı yarın sabah mesaj atıcamda hocam için onun duymasını istiyorum...
  • çok severim her sabah , her akşam dinlerim
  • Sivrisinek sanırım Güçlü Mete'ymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

çok severim her sabah , her akşam dinlerim

mahkemeye gitmediği her sabah her akşam sanırım. adam iki günde bir mahkemeye gidiyordu. birde söylemiyorlardı o gün mahkemesinin olduğunu, proğram başladığında anlıyordun, birde çok reklam veriyorlardı. hatta birkeresinde canlı yayın otobüsüne denk gelmiştim çok reklam veriyosunuz. dediğimde ekibinden bi adam ciddiye almayıp suratını çevirmişti

• Nihatin sabah yaptigi program gercekten cok yanli bir program. Beni cok bayiyor. Bazi arkadaslar tarafsiz filan demis ama alakasi yok. Bence bu ulkede en tarafsiz is yapmaya calisan kesinlikle Fatih Portakal dir.
    Bu arada nihatin aksam programi ozellikle trafikteyseniz cok iyi gidiyor. Yayin icinde yaptiklari reklam her nekadar siksada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Sivrisinek sanırım Güçlü Mete'ymiş

doğru mu bu
  • Biraz konu hortlaşmış gibi olacak ama yazmadan geçemeyeceğim.

Ben 1998 yılı Ekim ayından beri yani yaklaşık 14 yıldır Nihat SIRDAR dinlerim. 14 yıl önce bir köye öğretmen olarak atandığımda yanımda sadece radyom vardı. Radyomun çektiği sadece iki yerel kanal vardı ve yerel kanallardan biri geceleri Best FM yayınını aynen verirdi sabah saat 10 a kadar falan kendileri yayına başlamazdı. Sağolsunlar bize Best FM dinletirlerdi.

Eh evinde TV bile olmayan bir köy öğretmeni olarak sabahın köründe kalktığımdan radyomu açardım. Nihat SIRDAR ile öyle tanıştım.

Kendisi aslen mizah yapar. Bu mizahı yaparken Türkiye'de en bol malzeme siyasetten çıkar. Nihat SIRDAR zeki bir insan olarak bu malzemeyi iyi kullanır. Beni onu dinlediğim dönemlerde Mesut YILMAZ, Bülent ECEVİT, Abdullah GÜL ve elbette son 10 yıldır da Recep Tayyip ERDOĞAN başbakanlık yapmıştır. Bu dönemlerde değişen pek çok bakanın yaptığı icraatlarla (mizah malzemesi olacak icraatlarla) gayet güzel, eğlenceli programlar yapmıştır.

Taraflı ya da tarafsız olması konusuna gelince. Kendisi dinlediğim süre boyunca her zaman, Atatürkçü bir çizgiden olaylara bakmıştır. Ama program yaparken kendisine mizah malzemesi çıkaran kişinin hangi partiden, hangi görüşten olduğuna takılmamıştır. Hata yapan, malzeme çıkaran kim olursa olsun kendi bildiğini söylemiştir.

Elbette beğenenler, beğenmeyenler, eleştirenler çıkacaktır. Sonuçta Nihat SIRDAR mizah programı yapmaktadır. Bunu yaparken de kendi durduğu bir yer vardır. Olaylara bakış açısı vardır. bunu bozmaz. Ama malzeme veren CHP liymiş, AKP liymiş falan buna da takılmaz.

Köprü zamlarına karşı eylem yapılması için radyodan çağrıda bulunmuş hatta bildiğim kadarıyla bu yüzden yargılanmıştır. Benzin zamlarına karşı programlarında pek çok kez eğlenceli protestolara yer vermiştir. Hatta şeyi hatırlıyorum. Arabaların dörtlülerini yakarak yaptırdığı bir protesto eylemi bile vardı.

Neyse eleştirebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz bu en doğal hakkınızdır. Ama zeka yok falan şeklindeki sözlere katılmam mümkün değildir. Zekidir gayet zekidir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.