Şimdi Ara

Aldigim urunun ustunde alarm var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 2-3 ay once Zara'dan ceket aldim. Simdi dolapta gorup baktigimda ise kolunda alarmin oldugunu gordum. Kapida nasil otmedi ve ben onu
    simdiye kadar nasil farketmedim anlamadim. Faturasini bulamadim. Magazaya gitsem caldin falan diyebilirler, nakit odedigim icin ekstre de yok, ne yapicam sasirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana yakın olan bi mağazaya gidip ceket aldım alarmı açık kalmış eve gellince gördüm diyip açtırabilirsin.
  • Altıpatlar kullanıcısına yanıt
    Altipatlarin bir anlami var mi

• hocam bi kere benim de başıma gelmişti. fiş de kayıptı. gittim söyledim çıkardılar. zaten çalan adam neden mağazaya geri getirsin ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

Altipatlarin bir anlami var mi

tabanca çeşiti
  • mıknatıs tut açılır
  • bir şey olmaz herhalde. sonuçta onların hatası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendin açabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Yaklasik 2-3 ay once Zara'dan ceket aldim. Simdi dolapta gorup baktigimda ise kolunda alarmin oldugunu gordum. Kapida nasil otmedi ve ben onu
    simdiye kadar nasil farketmedim anlamadim. Faturasini bulamadim. Magazaya gitsem caldin falan diyebilirler, nakit odedigim icin ekstre de yok, ne yapicam sasirdim

Ceketin alarmı duruyor, fişini de bulamamışsın, parasını ödediğine emin misin ?.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturtan boğa

quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Yaklasik 2-3 ay once Zara'dan ceket aldim. Simdi dolapta gorup baktigimda ise kolunda alarmin oldugunu gordum. Kapida nasil otmedi ve ben onu

Ceketin alarmı duruyor, fişini de bulamamışsın, parasını ödediğine emin misin ?.

Urunlere toplam 400 kusur odedim. Unutmam mumkunmu sence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.