Şimdi Ara

ALDIĞIM ILACLAR VE PSIKOLOJIK YAN ETKILERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Perşembe günü mide rahatsızlığı ile acile gittim sabah kusmustum falan zehirlenme işte
    Doktor 2 ilaç verdi biri midedeki bakteriler için diğeri kusmayı engelleyen ( beyindeki kusma olayını müdahale sanırım)
    2 gün kullandık bunları fakat gelin görünki yan etkiler inanılmaz
    -Huzursuzluk
    -Anksiyete (Kaygı Bozukluğu)
    -Endise,Korku
    Bunların hepsi perşembeden beri üzerimde kalbim çok hızlı atıyor aile bireylerini falan arıyorum çünkü cok kötü hissediyorum
    2gun kullandım attim ama hala etkileri var gibi sizce ne yapmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 12 Kasım 2018; 13:28:57 >
  • İlaçlari yazan doktora tekrar git durumu anlat baska ilac yazar, ilaci birakmakla iyi yapmişsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

Beter ol.
    Beddua sana dönmesin dikkat et :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaçların adını yazar mısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Better ol demek istedi heralde :)

Bana göre Depresyon-Kaygı-Stres bunların hepsi karamsarlık yüzündendir.
    Atatürk'ün hayatım boyunca karamsarlık nedir tanımadım sözünü aklından çıkarma.

Depresyon-kaygı-stres için benim önerilerim:
    ilk olarak bunların geçiçi olduğuna inanmalısın,her şeyin ilacı zamandır bunu unutma.
    sonra bu sorunun diğer sorunlara göre ne kadar önemsiz olduğunu kavraman gerek,aklına geldiğinde kendine bu önemsiz geç diyebilmek
    Nasıl ki midemizi bozan yiyecekelerden uzak duruyoruz,beynimize iyi gelmeyen şeylerden de uzak durun.
    Beynimiz bir şeye odaklanma eğiliminde nasıl bir işi yaparken diğer işi yapamıyorsak bunu avantaja çevirin.Aynı zamanda beynimiz örneğin birine karşı demek istediğiniz şeyi o sırada demediniz sonrasında demek istediğiniz şeyleri zihninizde kurgularken sanki vücudumuz o anı yaşıyormuş gibi tepki verir, yani kısacası zihninizde mutlu olmasanız bile mutlu gibi davranın sonrası da vücudunuz sizi gerçekten mutlu gibi hareket ettiriyor, mutlu ediyor sizi.
    Sadece sevdiğiniz şeyleri yapın,hayal kurun;gerçekten yapmak istediğiniz bir şeyi hayal ederken konu konuyu açsın yani
    Her gün Mozart vs klasik müzik eşliğinde kitap okumanızı öneririm.
    Her gün tüm bedenizdeki kasları çalıştıran bir egzersiz yapmanızı öneririm.
    Bir kaç da sevdiğim müzik ekliyim ama her gün dinlemeyin monotonlaşmasın zihninizde.
    Queen Under Pressure
    This is me

BUNLAR DOKTOR TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFortune -- 25 Kasım 2018; 13:51:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.