Şimdi Ara

Aldığım aracın km si düşürülmüş çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
13
Favori
55.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belkıde km yukseltılmıstır nerden anladınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

25 bine linea almışsınız taksi çıkması olmasının dışında ne olmasını bekliyorsunuz ki?

Kelepir fiyata araç almışsınız zaten.

Şu cümleler karşısında ne diyeceğimi bilemedim. Ortada dolandırıcılık var ve bunu normal bir şey gibi karşılamışsın. Hırsızı aklamak için ya hırsız olmak lazım ya da arsız. Millet son 10 yılda hırsızlığın meslek gibi kabul edilmesi gerçekten enteresan.

• Napalım paramız buna yetti bizim de, az yakıyor diye aldandık, aslın da araba da bu tür aorunlar olmasaydı, mazotun bu kadar pahalı olduğu ülkede bu tarz arabalar gayet ideal, tabi şimdi aynı segmentde aynı fiyatlar da daha kaliteli arabalar var ama hani derler ya basireti bağlanmış diye, sanırım bende alırken öyle bir durum oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim kimi nasıl dolandırırım 3 kuruş çarparım fayda sağlarım derdinde.. Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sorunu çözersiniz.

• Multijetin en kötü yanı isterse 1 milyon km de olsun bakımı yapıldıysa kilometre düşürüldüğü pek anlaşılmaz

• Malesef hocam 3-5 kuruşla zengin olunacağını ve haram paranın çıkacağını kimse düşünmüyor. İhtarnamemizi çektik bakalım hocam hayırlısıyla

• İnş hocam teşekkürler

• Yakıt akıp kesmesi yakıt hortumlarından olabilir, buyuk sorun değil bizde de olmuştu ama sonuçta yanıcı madde.

• sizin aracınız ne bilmiyorum ama bir xc90 kullanıcısı sizin aracınıza şunu dese: xx mi? bildiğin at arabası ne bekliyorsun dese ne dersiniz acaba? Herkesin tercihine saygı duyup aşağılamamak lazım.
    paramız buna yetiyorsa araçsız mı gezelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urene -- 5 Mart 2018; 22:14:12 >
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam. Maalesef kendini kurnaz sanan bazı insanlar bu tür dalavereli işlere bulaşıyorlar. Umarım hakkınız olanı alırsınız.

• Teşekkürler hocam, adaletin karşısın da arayacağız hakkımızı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

Multijetin en kötü yanı isterse 1 milyon km de olsun bakımı yapıldıysa kilometre düşürüldüğü pek anlaşılmaz

İyi de herşey motor sağlığı değil ki!

Bir arbanın 200 bin km kullanılması ile 550 bin kullanılması, "bir de ticari olarak kaç sahibi olduğu belli olmadan, günde onlarca insanın inip binmesi" arasında dağlar kadar kozmetik fark olur.

Koltuk formlarından kapı kolu döşemelerine, teyp tuşlarından taban halısına, direksiyon simidinin derisinden vites körüğüne kadar gözle görülür bariz deformasyonlar olur.

Alttakım, devriyaj, egsoz vs. saymıyorum bile...

• Hırsızlık, arsızlık eskiden de vardı ama bu kadar da yapanın yanında kar kalmıyordu. Hukuk savaşında başarılar umarım karşı tarafa hakketikleri cezayı kestirirsin. Böyle bir durumda dahil neredeyse sizi suçlu çıkarma son zamanlarda zaten çok tanıdık. Hep kurban suçlu.

Çünkü, kendi işinde buna benzer işler yapan malesef o kadar artıki, korkuyorlar gerçek adalet gelirde ucu bize dokunur diye.

• K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    Böyle saçma bir düşünce olabilir mi ? 10bin bile olsa ortada bir dolandırıcılık-yalan var.Sonuçta araba dilah zoruyla alınmamış.

• Welcome to turkey

• quote:

Orijinalden alıntı: JoiWoo

Böyle saçma bir düşünce olabilir mi ? 10bin bile olsa ortada bir dolandırıcılık-yalan var.Sonuçta araba dilah zoruyla alınmamış.

Görünen o ki silah zoruyla da satılmamış. Hatta muhtemelen konuyu açan arkadaş güle oynaya almış, ulan enayiye bak bedavaya aldım arabayı derken arabayı expertize dahi sokmamış.

Satıcı kanunen suçlu alıcı da ticaret hayatının doğal kanununda kabahatli.

Yalnız konuyu açan arkadaşa bir soru sormak istiyorum siz arabayı 7 ay kullandınız sizin araba ürünü üzerindeki tüketiminizin bedeli ne olacak? Siz ne kadar kullanım, bir nevi 7 aylık kira bedeli + araba üzerindeki değişimlerin bedeli ödeyeceksiniz?

Mahkemeden iade kararı çıkarsa adam da karşı dava olarak bu sebeplerden size dava açar.

Doğrusu ben avukatınızın vaatlerini biraz hava gazı buldum. Umarım hak yerini bulur ama ihtimal vermiyorum.

• Hiç bir şekilde sonuç alamazsın bundan adam bende başkasından aldım haberim yoktu dese hiç bi yasal yaptırım olmaz veya ben bunu alırken söyledim dese yine hiç bişey yapamazsın ölücülük yapıp 40 milyarlık arabayı 25 e alıp hala para kopartmaya çalışıyorsun o arabanın öyle olduğu zaten belli ona sayıcaksın boşa uğraşma bence

• Arabanın ilanını koyarken yazdığı km ortada, ve kanunları bilmeden bu yorumları yazdığınız belli, emsal davalar da orta da araştırın okuyun bence, kanun diyorki; malın ayıplı olduğunu bilse de bilmese de en son satıcı sorumludur. Dediğim gibi emsal davalar var, yargıtay kararları var. Ben kimseden haksız yere para koparma peşinde değilim, kanunlara göre hareket ediyorum sadece.

• Evet satıcının söylediklerinin karşısın da güle oynaya aldım, çünkü atıcı bana arabanın sadece 6 ay şirket arabası olarak çalıştığını söyledi, o yüzden fiyatını uygun yazdığını belirtti bende buna istaneden inanarak aldım. Araç üstün de kullanım bedelini talep etme hakkı var ise buyursun açsın dava, adliye orda mahkeme orda savcı orda, haksızlık var ise mahkeme kararını verir zaten. Avukatlar bu işleren % de olarak para alıyorlar, kazanamayacakları bir dava olsa girerlermi??

• quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

550bin km lik araca binip 7 ayda birşey anlamadınız yani?

Herkes arac gurusu olacak diye bir kaide mi var?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.