Şimdi Ara

Aldı gitti,neyim var neyim yoksa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aldı gitti neyim var neyim yoksa
    Kalanlarsa yalım yalım yangınsa
    Bu can bu bedenden ayrılmıyorsa
    Daha çok acıyla yanacak ömrüm
    Daha çok hasretle yanacak ömrüm.

Harbiden de aldı gitti neyim varsa! Bi canımı almadı dicem canım gitti daha neyi alıcakki... Bizde insanız hiç mi acıma yok yahu o kadar olan şeyden sonra hiç mi saygı yok. Bu saatte gözlerim kıpkırmızı şekilde ağlıyorum aptal gibi...Neyse iyi geceler bebeler yattı diye iki kelam edelim dedim içimde kalınca kötü oluyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 13 Aralık 2010; 3:02:06 >

• Bunlar da geçer diyorlar bana ileride bakıp gülümsiceksin diyorlar.Çocukluğumdaki gibi dizim kanadığı zaman da aynı şeyi diyorlardı,şuan belki hatırlayıp onu gülümserim... Ama bu çok farklı be üstad...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Bunlar da geçer diyorlar bana ileride bakıp gülümsiceksin diyorlar.Çocukluğumdaki gibi dizim kanadığı zaman da aynı şeyi diyorlardı,şuan belki hatırlayıp onu gülümserim... Ama bu çok farklı be üstad...

ne diyon bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Bunlar da geçer diyorlar bana ileride bakıp gülümsiceksin diyorlar.Çocukluğumdaki gibi dizim kanadığı zaman da aynı şeyi diyorlardı,şuan belki hatırlayıp onu gülümserim... Ama bu çok farklı be üstad...

ne diyon bro

• quote:

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son...

http://www.dailymotion.com/video/x5b747_cem-karaca-bu-son-olsun_music
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neyim var merak ediyorum.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

ne diyon bro

adam acılı bulaşmayın la
  • quote:

Aldı gitti neyim var neyim yoksa
    Kalanlarsa yalım yalım yangınsa
    Bu can bu bedenden ayrılmıyorsa
    Daha çok acıyla yanacak ömrüm
    Daha çok hasretle yanacak ömrüm.

Harbiden de aldı gitti neyim varsa! Bi canımı almadı dicem canım gitti daha neyi alıcakki... Bizde insanız hiç mi acıma yok yahu o kadar olan şeyden sonra hiç mi saygı yok. Bu saatte gözlerim kıpkırmızı şekilde ağlıyorum aptal gibi...Neyse iyi geceler bebeler yattı diye iki kelam edelim dedim içimde kalınca kötü oluyorum...

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 13 Aralık 2010; 3:50:09 >
  • neyim varsa alıp götürsünler benden paylasmaya hazırım inan
    bir tek seni paylasamam

derdim bende ona karsı ama suan heps yalan oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.