Şimdi Ara

Aldatılmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler canım çok sıkkın direk olayı anlatıyım ciddi konudur sevdıgım bir kız vardı yaklasık 4 sene bırlıkte olduk ve yaklasık 6 aydır da ayrıyız hersey cok guzeldi ilişkimiz sırasında hicbir neden yokken benden ayrıldı ayrılmasının sebebini sordugumda türlü türlü seyler soyledi bahaneler üretti ben hep suphelendim arkadaslarından baska bir cocuk var hayatında diye duydum yine de kıza inandım bu sırada kızla ara ara konusuyorduk tabi sorduğumda var mı boyle bişey diye bana yok diyordu ailesinin tanıdığı bir cocukmus onu ogrendim ailecek gorusuyorlarmıslar zaten ama kız bana evet oyle bir cocuk var ama ben o cocugu sevmiyorum cıkmıyoruz etmiyoruz dedi yine ben kıza inandım sonra birkac gun once benden ozur diledi goruşelim dedi son kez dedi iyi dedim kafama sıcıyım gittim gorustum bundan 2 gun once sordum kendisine var mı boyle bısey diye ailecek gorusuyorlar ama yok dedi bn cıkmadıgım cocugu nasıl seviyim dedi aile zoruyla dedi bana cocugu kotuledi zaten soyle boyle diye doğulu bu kız bu arada beni sana vermezlerdi dedi aile baskısı yuzunden ayrıldım dedi yine guzel yalanlar tabi daha sonra kızla gorustukten sonra benim bu kızın cıktıgını duydugum cocuk beni aradı efendi gibi konustuk cocukla cocugun da hicbiseyden haberi yokmuş benim numaramı kızın telefonundan almış iki medeni insan gibi konuştuk iyi güzel hoş bu saatten sonra zaten ben istese de istemem dedim sen de kaldırabiliceksen mutluluklar size dedim benim üzüldügüm nokta değer veriyorsun sonra bu şekilde bir olayla karşılaşıyorsun kız bana ben onla cıkıyor olsam nasıl senle konusucaz diyordu aileler gorusuyor sadece diyordu benim arkadaşım diyordu ama işte birkac gün once de cocukla konustuk nasıl iş anlamadım lanet ettim artık keşke sevmemiş olsaydım az buz süre değil 4 sene icimde hep acaba vardı suphe ınsanın aklını yıyıp bitiriyor cok kotu bişey ama artık supheden kurtuldum boynuzlanmıs olduk ama hayırlısı buymus demek istiyorum ama su an cok canım sıkkın bu kızla uğraşmak var ailesinin haberinin olmasını sağlamak var benden kızı rezil etmek var ama bilemiyorum hırsımdan yanlış bişey de yapmak istemiyorum bir akıl verin beyler ciddi ciddi konusucaklar yazsın yoksa dalga gecmek isteyenler hic bulasmasın konuyu da kirletmesin bir akıl verin simdiden sagolun

• Up
  • Birak bence hicbir sey yapma. Simdi soylemesi kolay diyeceksin ama eden buluyor gercekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum
    kızla aynı yatağı mı paylaşıyordun ? ve aynı şeyi öbür erkekle mi yapmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum
    kızla aynı yatağı mı paylaşıyordun ? ve aynı şeyi öbür erkekle mi yapmış ?

Bu soru cok ozele girdi ama tabi ki 4 sene boyunca bir ilişkimiz oldu ve bu normal bişey ve kesin konuşamam öteki cocukla da girdi mi girmedi mi diye yataga ama sonucta benimle yatağa giren o çocukla da girmiştir diye düşünüyorum. İnsanlar ne kadar garip ya en son görüşmemiz de ki kendi görüşmek istedi son kez konuşalım diye soruyorum sen o cocukla cıkıyor musun diye hayır diyor seviyor musun diyorum dışarı cıkmadığım cocugu nasıl seviyim diyor ağlıyor karşımda hakkım helal olsun diyor gerçi ben hakkımı haram ettim ahımı da aldı o benim sonra benim yanımdan ayrıldıktan sonra sevgilisini arıyor gel beni al diye dersim iptal oldu diye cocuk beni arıyor sonra heralde okulun orda bizi görmüş birileri söylemişler çocuğa telefonunu filan karıştırmış kızın yanına gidince mesajları görmüş beni aradı konuştuk ettik olay bu yani ben hiç yakıştıramadım kendime kızıyorum diyorum ki ulan sevdiğin kız 4 sene boyunca birlikte olduğun kız bu muymuş diye şimdi bu kızı gerçek mana da ailesinin karşısında yerin dibine sokmak var ama çok düşünüyorum bir yanım yap diyor öte ki yanım ulan siktir et ne hali varsa görsün diyor ama işte bilemiyorum kafam da çok karışık

• Bir şey yapma. Ailesi sana çemkirebilir.
    Oluruna bırak, eden buluyor bu hayatta.
    Yatak mevzusu da hiç aklıma gelmedi benim ben küçüksünüzdür diye tahmin ettim, arkadaşsa resmen nokta atışı yapmış.
    Birincisi, "her şey güzel giderken", "ortada hiçbir şey yokken" diye bir dünya yok. Ortada illa ki bir şey vardır, yalnızca sen farkında olmamışsındır.
    Yoksa 4 senelik ilişkiden bahsediyorsun.
    Senin ilk zamanlar sevdiğin kız eğer böyle değilse, ondaki bu değişimi sen nasıl oldu da fark edemedin?
    Onun karaktersizliğini nasıl fark edemedin?
    Her suçu karşı tarafa yüklememek gerekiyor. Erkekler, kız seçiminde çok acemi.
    Sen de sanırım o tür bir yanlışa düşmüşsün ama gelmiş geçmiş. Kurcalama ayrıntısını, bırak geçsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.