Şimdi Ara

ALCMTR.EXE nedir bu nasıl kurtulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim makına acılınca alcmtr.exe hata raporu gönder gönderme çıkıyor. her açılışta çıkıyor neden çıkıyor nasıl kurtulurum.

• audio driver ını tekrar yüklemeyi dene
  • Öncelikle meraba.bnm bilgisayarım açılınca alcmtr.exe hatası veriyor.Denetim masasına girince rundll32.exe hatası veriyor.başlat>çalıştıra bişey yazınca gelmiyor.bide ctrl alt delete yapınca görev yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyo ne yapmalıyım? yardım lütfen.teşekkürler
  • verilerini yedekleyerek combofixle taratın sorununuzu halledecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38izzet50

Öncelikle meraba.bnm bilgisayarım açılınca alcmtr.exe hatası veriyor.Denetim masasına girince rundll32.exe hatası veriyor.başlat>çalıştıra bişey yazınca gelmiyor.bide ctrl alt delete yapınca görev yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyo ne yapmalıyım? yardım lütfen.teşekkürler

sality virüsüne benziyor bu konuya bir göz atın

-->http://forum.donanimhaber.com/m_30351424/tm.htm
  • COMbofixle taratınca verilerim gider mi

?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38izzet50

COMbofixle taratınca verilerim gider mi

?

bu gibi durumlarda en kolayı combofix en iyisidir işinizi tamamlar ama virüsler önemli sistem dosyalarına bulaşmışsa silebilir ama 3 senedir ben kullanıyorum hiç zararını görmedim ginede verileri yedekleyin
  • Meraba bnm bilgisayar açılınca Nerocheck.exe ve alcmtr exe hatası veriyor aynı anda ne yapmalıyım?
  • çalıştır> msconfig> başlangıç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.