Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 7 bölümün isimleri ve yayın tarihi belli olmuş. Dizi, açılışı 2 saatlik bölümle yapacak.

1.01 "Pilot" (16 Ocak 2012)
    1.02 "Ernest Cobb" (16 Ocak 2012)
    1.03 "Unknown" (23 Ocak 2012)
    1.04 "Johnny McKee" (30 Ocak 2012)
    1.05 "Cal Sweeney" (06 Şubat 2012)
    1.06 "Guy Hastings" (13 Şubat 2012)
    1.07 "Clarence Montgomery" (20 Şubat 2012)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

İlk 7 bölümün isimleri ve yayın tarihi belli olmuş. Dizi, açılışı 2 saatlik bölümle yapacak.

1.01 "Pilot" (16 Ocak 2012)
    1.02 "Ernest Cobb" (16 Ocak 2012)
    1.03 "Unknown" (23 Ocak 2012)
    1.04 "Johnny McKee" (30 Ocak 2012)
    1.05 "Cal Sweeney" (06 Şubat 2012)
    1.06 "Guy Hastings" (13 Şubat 2012)
    1.07 "Clarence Montgomery" (20 Şubat 2012)

Şimdiden heycanlıyım
  • Az kalmış başlamasına, bunuda izleyelim anlaşılır üç beş bölüm sonra nasıl bir şey olduğu...
  • Ben dizinin ilk bölümünü izleyip karar veririm Lost gibi mükemmel bir ilk bölüm bekliyorum
  • az kalmış başlamasına, lost kadar olmasa da güzel bişey bekliyorum ilk bölümlerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Ben dizinin ilk bölümünü izleyip karar veririm Lost gibi mükemmel bir ilk bölüm bekliyorum

yok yok. hiçbir dizi Lost kadar mükemmel bir başlangıç yapamaz bence. Ama bu dizi de güzel olur
  • takip edilen dizilere bir yenisi daha eklenecek galiba...
  • quote:

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams

quote:

Sezon: 01
    Bölüm Sayısı: 01
    Bölüm Adı: Pilot
    Yayın Tarihi: 16 Ocak 2012
    Oyuncular: Sarah Jones (Dedektif. Rebecca Madsen); Jorge Garcia (Doktor. Diego “Doc” Soto); Sam Neill (Emerson Hauser); Parminder Nagra (Lucy Banerjee); Robert Forster (Ray Archer); Santiago Cabrera (Jimmy Dickens); Jonny Coyne (Hapishane Müdürü: Edwin James); Jason Butler Harner (Hapishane Müd. Yardımcısı. E.B. Tiller)
    Yardımcı Oyuncular: Henüz Belli Değil…
    Yazar(lar): Elizabeth Sarnoff, Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
    Yönetmen(ler): Danny Cannon
    Konu Özeti: Gizemli bir olayda, Dedektif Rebbeca Madsen ile Alcatraz Uzmanı Doktor Diego Soto’yu yolları kesişir. İkili yaptıkları incelemede; eski bir alcatraz mahkumunun hala hayatta olduğunu ve ilginç bir şekilde yaşlanmadığını keşfederler. Devlet görevlisi Emerson Hauser’ında yardımıyla aslında düşündüklerinden daha büyük olay olduğunu anlarlar…

quote:

http://www.thealcatraz.com/blog/alcatraz-1x01-pilot/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiryakov -- 4 Ocak 2012; 14:24:28 >

• takip
  • 1.5 hafta gibi bir süre kaldı ilk gün 2 bölümün verilmesi iyiymiş.
  • Daha dizi başlamadan bu kadar sayfa yazı olması, ilginin çok yüksek olduğunu gösteriyor. Umarım beklentiler boşa çıkmaz yoksa yok yere zaman kaybetmiş olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Daha dizi başlamadan bu kadar sayfa yazı olması, ilginin çok yüksek olduğunu gösteriyor. Umarım beklentiler boşa çıkmaz yoksa yok yere zaman kaybetmiş olunur.

Terra Nova'ya da böyle ilgi gösterdik. Fos çıktı ama son bölümlerde düzelme oldu
  • Alcatraz kadrosuna iki yeni isim dahil olmuş.

Smallville'in eski yıldızı Eric Johnson, dizinin dördüncü bölümünde karşımıza çıkacak. Canlandırdığı karakterin ismi ise Cal Sweeney olacak. Sweeney, Alcatraz tutuklularından birisi ve hoş tavırlı bir banka soyguncusu. Sweeney'in kiralık kasalara ve onların içerdiği sırlara karşı derin bir ilgisi bulunuyor.

Dizi kadrosuna katılan bir diğer isim ise Michael Eklund, dizide kaçak suçlulardan birini oynayacak ve adam kaçırma, öldürme vakalarına karışmış Kit Nelson karakterini canlandıracak. Aktörün dizide karşımıza çıkacağı bölüm ise 23 Ocak'ta yayınlanacak üçüncü bölüm olacak.

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams

• Kaldı 10 gün.
  • 18 Ocakta evdeyim,şimdi askerdeyim.eve gidip hemen başlayacağım diziye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 9 gün
  • son 4 gün sabırsızlanmaya başladım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

18 Ocakta evdeyim,şimdi askerdeyim.eve gidip hemen başlayacağım diziye

ohhh maşallah askerde pc yüzü görmedim valla

cebi yakalatan 18 gun diskoya gidiyordu
  • Şaka maka başlıyor uzun zamandır güncel takip etmek istediğim kaliteli dizi hasreti çekiyorum bakalım tatmin edecek mi
  • Dizinin başlamasına pek bir şey kalmadı.Umarım beklentilerime cevap verir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.