Şimdi Ara

ALCATEL ONE TOUCH 995 SORUNSALI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Telefona yeni güncelleme geldi. Kullanıcıların çoğu fota dan veya pc den güncellemelerini yaptılar. Güncelleme önemli çünkü içinde radyo, youtube iyileştirmeleri, klavye iyileştirmeleri gibi önemli şeyler var. Fakat herşeyin denenmesine rağmen birkaç kişi güncellemeyi yapamadık. Güncelleme yarıda donup Android ikonu ile ünlem işareti donup kalıyor ekranda. Bu güncellemeyi yapalım derken telefonu fabrika ayarlarına döndürdük birkaç kez bu seferde marketten daha önce yükleyip kullandığımız uygulamaları yükleyemez olduk. Flash player qq player ve birkaç önemli program. Bunların sebebi ve çözümlerini danışmak için açtım konuyu. Telefon yeni olduğu için sıkıntıları var. Sorunu olan arkadaşlar, sorunu olupta çözen arkadaşlar veya sorunlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar buraya yazarsa güzel bir sorun giderme ve paylaşım konusu olur diye düşünüyorum. Bilgisi olan herkesiz konuya yorum yapması konuyu canlı tutar. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 2 Haziran 2012; 23:12:24 >

• Oyun ve videoyla alakali hicbir uygulamayi marketten cekemiyorum. Bu surum telefonunuzla uyumlu degil diyor.bunun sebebi nedir.birde telefon guncellenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 3 Haziran 2012; 16:31:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alacaktım telefon , problemleri okuyunca iyiki almamışım diyorum
    geçmiş olsun
  • başıma gelmeyen şey kalmamasına rağmen hiçbir hatanın problemin suçu telefonda değil üstüne basa basa söylüyorum.ne yaptıysam kendim yaptım şimdi çözüm bulamıyorum..
  • ben telefonu dun aldım ve burda yorum yapan arkadaşların bir çoğu yalnızca atıp tutuyor markadan dolayı gayet hızlı ve şık bir telefon

güncelleme olayına gelince hiçbir sorun yaşamadan güncellemeyi yükledim wifi baglantısı ile merak ettiğim bir şey daha var acaba ekran için koruyucuyu çizilmelere karşı nereden bulabilirim teknosa bizde yo dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: junyir

ben telefonu dun aldım ve burda yorum yapan arkadaşların bir çoğu yalnızca atıp tutuyor markadan dolayı gayet hızlı ve şık bir telefon

güncelleme olayına gelince hiçbir sorun yaşamadan güncellemeyi yükledim wifi baglantısı ile merak ettiğim bir şey daha var acaba ekran için koruyucuyu çizilmelere karşı nereden bulabilirim teknosa bizde yo dedi

teknosada yok.ya ebay den alacaksın yada benim gibi htc desire hd nin koruyucusunu takacaksın.alttan az bir boşluk kalıyor ama yanlardan tam kapanıyor.
  • peki birde menu ara yüzünü nasıl daha farklı bir hale getirebilirm ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc one x thai keyboard sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • go launcher yükleyerek herşeyi istediğin gibi kişiselleştirebilirsin.
  • e bay daki linki atabilirmisiniz zahmet olmazsa ben yalnızca arka kapak koruyucularını buldum gerçi ekran içinde birşeyler yazıyor ama
  • ordan alan arkadaşlar oldu fakat kısa süre sonra türkiyeye gelecek.
  • bugun elıme ulastı sabh kargoyu gorunce sewındım =) ebaydan yaklasık 15 is gununde ulastı we cuk diye oturdu bnde almayı dusunen arkdaslar hıc wakıt kaybetmesın alet gayet hızlı we sıkıntısıs calısıyıor... gerek hızı gerek sarj suresı olsun bnde tatmın edıcı etrafın saskın goslerle bakmasını hoc soylemıyorum bıle =)
  • uygulamaları yüklerken "telefonunuzla uyumsuz " hatası alanlar appbrain adlı uygulamayı yükleyip istedikleri diğer uygulamaları bunun üzerinden yükleyebilirler. en azından ben de işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkee

uygulamaları yüklerken "telefonunuzla uyumsuz " hatası alanlar appbrain adlı uygulamayı yükleyip istedikleri diğer uygulamaları bunun üzerinden yükleyebilirler. en azından ben de işe yaradı.

telefondaki javayı silmişiz sanırım.marketten javayı indirip kurduk şimdi sorun çözüldü
  • kardeş hangi java programı bu 2 gündür çıldırdım birtürlü olmadı telefon bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

Merhaba beyler. Telefona yeni güncelleme geldi. Kullanıcıların çoğu fota dan veya pc den güncellemelerini yaptılar. Güncelleme önemli çünkü içinde radyo, youtube iyileştirmeleri, klavye iyileştirmeleri gibi önemli şeyler var. Fakat herşeyin denenmesine rağmen birkaç kişi güncellemeyi yapamadık. Güncelleme yarıda donup Android ikonu ile ünlem işareti donup kalıyor ekranda. Bu güncellemeyi yapalım derken telefonu fabrika ayarlarına döndürdük birkaç kez bu seferde marketten daha önce yükleyip kullandığımız uygulamaları yükleyemez olduk. Flash player qq player ve birkaç önemli program. Bunların sebebi ve çözümlerini danışmak için açtım konuyu. Telefon yeni olduğu için sıkıntıları var. Sorunu olan arkadaşlar, sorunu olupta çözen arkadaşlar veya sorunlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar buraya yazarsa güzel bir sorun giderme ve paylaşım konusu olur diye düşünüyorum. Bilgisi olan herkesiz konuya yorum yapması konuyu canlı tutar. Saygılar...

Hocam update sorunu bendede var bir türlü update olmuyor nasıl çözdünüz sorunu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.