Şimdi Ara

Htc one x thai keyboard sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • one x i more locate ile türkçe yaptım fakat klavyede yazı yazarken thai keyboard gözüküyor bunun gözükmesini istemiyorum birde türkçe karakterler gözükmüyor bunu nereden ayarlayabilirim ?

şimdiden teşekkürler

• Mesaj yazma kısmına gir klavyenin sol alt tarafında klavye işaretinin yanında ki dil kisaltmasi ve mikrofon şeklinde olan simgeye dokun klavyeleri seçin çıkacak ordanda lang ayarları na basın seçin turkceyi...birde bu konuları ana başlık açtım ordan tartışalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

Mesaj yazma kısmına gir klavyenin sol alt tarafında klavye işaretinin yanında ki dil kisaltmasi ve mikrofon şeklinde olan simgeye dokun klavyeleri seçin çıkacak ordanda lang ayarları na basın seçin turkceyi...birde bu konuları ana başlık açtım ordan tartışalım...

Hocam öyle birşey çıkmıyor bastığında. Tr en bide thai
    tuşu var uzun basılı.tutarsak dinleme modunu açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro grey -- 20 Mayıs 2012; 10:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar damı gözükmüyor ayarlardan yazma dilini degistiremiyomusun....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ayarlar damı gözükmüyor ayarlardan yazma dilini degistiremiyomusun....

ayarlarda değil mesaj yazarken falan tr eng bide thai var thaiye basınca çizerek yazılıyor bunu kaldırıp türkçe yapmak istiyorum işte
    birde türkçe karakterler klavyede çıkmıyor ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro grey -- 20 Mayıs 2012; 20:12:19 >
  • quote:

sağol hallettim sayende fakat türkçe karakter problemini var türkçe karakterler gözükmüyor(klavyede) bunu nasıl düzeltirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro grey -- 20 Mayıs 2012; 20:21:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pridez

quote:

sağol hallettim sayende fakat türkçe karakter problemini var türkçe karakterler gözükmüyor(klavyede) bunu nasıl düzeltirim ?

Gözükmesi lazım dostum ya bende sıkıntısız su anda klavye simgesinin yanında tr yazmiyormu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede var yurtdışı cihaz morelocale ile türkçe yaptım ama klavyede tr karakter yok o dediğiniz yerde fransızca almanca vs var tr yok bendede4.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pridez

quote:

Gözükmesi lazım dostum ya bende sıkıntısız su anda klavye simgesinin yanında tr yazmiyormu...

evet tr yazıyor ama ı ğ ş gibi türkçe karakterler mevcut değil

• quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Aynı sorun bendede var yurtdışı cihaz morelocale ile türkçe yaptım ama klavyede tr karakter yok o dediğiniz yerde fransızca almanca vs var tr yok bendede4.

mesaj yazma kısmına gel orda sol altta klavye sımgesının yanında mıkrofon ve herhangı bı ulkenın dıl kısaltması yazar ona dokun ekrana klavyeleri secin yazacak alttada lang ayarları ve ayarlar yazar ordan duzeltebılırsın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Aynı sorun bendede var yurtdışı cihaz morelocale ile türkçe yaptım ama klavyede tr karakter yok o dediğiniz yerde fransızca almanca vs var tr yok bendede4.

mesaj yazma kısmına gel orda sol altta klavye sımgesının yanında mıkrofon ve herhangı bı ulkenın dıl kısaltması yazar ona dokun ekrana klavyeleri secin yazacak alttada lang ayarları ve ayarlar yazar ordan duzeltebılırsın...

ben g de yazsam s de yazsam klavye otamatik ğ ye ve ş ye cevırıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.