Şimdi Ara

albea yakit tuketimi.17,8 lt...yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugun albea mj 2005 aldim. yakit ortalamasi 17.8 lt. anlik tuketim 20-50 arasi degisiyor. rolantide 0 gosteriyor. arac bakimsiz kalmis. ama cekisi vs gayet iyi. sorun yol bilgisayarindami yoksa yakitimi cok yakiyor.yardim lutfen

2005 albea mj
    79,000 km de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

slm arkadaslar

bugun albea mj 2005 aldim. yakit ortalamasi 17.8 lt. anlik tuketim 20-50 arasi degisiyor. rolantide 0 gosteriyor. arac bakimsiz kalmis. ama cekisi vs gayet iyi. sorun yol bilgisayarindami yoksa yakitimi cok yakiyor.yardim lutfen

2005 albea mj
    79,000 km de

yakıt müşüründe sorun olabilir. o kadar yüksek değerlerde yakması normal değil. bir ustaya gösterseniz iyi olur.
  • quote:

slm arkadaslar

2005 albea mj
    79,000 km de

gösterge yanlış ayarda olabilir mi yani 1 litre ile 17.8 km gidiyor diye gösteriyordur, buda ortalama 5,6 litre yapar
    çünkü böyle göstermesi ile ilgili bir ayar vardı aklımda kalan, göstergedeki ibareleri iyi inceleyin bence
  • anlik tuketim genelde 20-40 lt arasi seyrediyor. ilk kalkisda 3-4 tamamen kalkinca iyice yukseliyor..

• quote:

anlik tuketim genelde 20-40 lt arasi seyrediyor. ilk kalkisda 3-4 tamamen kalkinca iyice yukseliyor..

tamam işte benim dediğim olay, ilk kalkışta devamlı böyle gidersen 1 litre ile 3-4 km gidersin demeye getiriyor cihaz, sonra normal sürüşe geçince de 1 litre ile 20 km gidersin demeye getiriyor cihaz,
    yol bilgisayarı şu şekildeyken göstergede birim olarak ne gösteriyor litre/km yada 100 km/litre gibi bunu yazarmısın
  • 17.8/lt yaziyor... sizin dediginiz gibi ise 1 lt ile 25 km yapamam ki. sehirici yani..aklim karisti.. veya soyle yazayim 1 lt ile ortslama 17.8 km cok degilmi. km 2.35 tl yapiyor.

• quote:

17.8/lt yaziyor... sizin dediginiz gibi ise 1 lt ile 25 km yapamam ki. sehirici yani..aklim karisti.. veya soyle yazayim 1 lt ile ortslama 17.8 km cok degilmi. km 2.35 tl yapiyor.

değerleriniz dizel için çok normal, 5,5 lt ortalamanız var 17,8/lt yazmasıda dediğimi doğruluyor
    isterseniz yol bilgisayarı ayarlarından bunu 100 km de yaktığınız yakıtı göstercek şekilde ayarlayabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.5 e-tsi yakit tüketimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

quote:

17.8/lt yaziyor... sizin dediginiz gibi ise 1 lt ile 25 km yapamam ki. sehirici yani..aklim karisti.. veya soyle yazayim 1 lt ile ortslama 17.8 km cok degilmi. km 2.35 tl yapiyor.

değerleriniz dizel için çok normal, 5,5 lt ortalamanız var 17,8/lt yazmasıda dediğimi doğruluyor
    isterseniz yol bilgisayarı ayarlarından bunu 100 km de yaktığınız yakıtı göstercek şekilde ayarlayabilirsiniz

ayar nasil yapiliyor hatirliyomusunuz..

• tam aklımda değil, ama koldaki tuştan basarak görebilirsin birkaç seçenek vardı zaten,sen bastıkça ekrandaki değerler değişir
    yanında çıkan birimlere dikkat et bu nasıl 17.8/litre yazıyorsa ondada 5,5/100 km benzeri bir şey yazar
    burda sayıyı ortalama üç aşağı beş yukarı ortalama yazdım,
  • dediginiz gibi ise su an km de 0.23 kurus yakiyor. eger degilse km de 0.76 kurus yakiyor. arabada ayarlamaya calisip sonucu yazarim

• yazdıklarınızı bütün olarak değerlendirdiğimde %95 23 kuruş yakıyor,
    sizdeki ayarı ben bizzat kullandım, böyle ayar var yani ve muhtemelen onda kalmış
    yeni araba almışsınız moralinizi bozmayın, aracınız yakıt olarak gayet iyi
  • quote:

yazdıklarınızı bütün olarak değerlendirdiğimde %95 23 kuruş yakıyor,
    sizdeki ayarı ben bizzat kullandım, böyle ayar var yani ve muhtemelen onda kalmış

yazdiklariniz icin tesekkur ederim. donus yapacagim

• quote:

quote:

yazdıklarınızı bütün olarak değerlendirdiğimde %95 23 kuruş yakıyor,

yazdiklariniz icin tesekkur ederim. donus yapacagim

rica ederim ,
  • gerekli incelemeyi yaptim. huseyin bey dediginiz gibi cikti. lt/km olarak isliyor. digerleri 100km/lt... ayari ile oynamadim. su an yol bilgisayarina gore 1 lt mazotla 18 km yapiyor. bu rakkamlar cok cok iyi... tesekkur ederim

• sorunun çözülmesine sevindim, iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.