Şimdi Ara

Albea Süspansiyon Sorunu Yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben, 1.2 2004 model bir Albea sahibiyim. Aracımın sağ süspansiyon sisteminde çok hafif tümseklerden geçerken luk luk diye bir tok ses geliyor. Amortisöt olduğunu sanmıyorum çünkü tok bir ses, acaba kauçuk takozlardanmı yapabilir? Yoksa başka birşeydenmi. Sağ ön ve arka süspansiyon siteminde sadece Solda birşey yok. Böyle bir sorunla karşılaşmış kişiler varsa ya da duyumu olan, yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: erainy

Merhaba arkadaşlar. Ben, 1.2 2004 model bir Albea sahibiyim. Aracımın sağ süspansiyon sisteminde çok hafif tümseklerden geçerken luk luk diye bir tok ses geliyor. Amortisöt olduğunu sanmıyorum çünkü tok bir ses, acaba kauçuk takozlardanmı yapabilir? Yoksa başka birşeydenmi. Sağ ön ve arka süspansiyon siteminde sadece Solda birşey yok. Böyle bir sorunla karşılaşmış kişiler varsa ya da duyumu olan, yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler...

selamlar..
    anlattığınız olay amortisörden olabileceği gibi rot başı ,rot başı somunu gevşemesi,rotil bozukluğu,salıncak takozlarının yırtılması,fren mekanizmasındaki bir aksaklık vs..gibi nedenlerden de olabilir...önemsiz olabileceği gibi ,yaşamsal tehlike yaratabilecek bir durum da olabilir.hiç zaman kaybetmeden bir servise başvurunuz.

saygılarımla...

• öndüzenciye gidin.o halleder
  • Teşekkür ederim havnitekin arka süspansiyon sistemi de heralde amortisörden kaynaklanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

Orjinalden alıntı: erainy

Merhaba arkadaşlar. Ben, 1.2 2004 model bir Albea sahibiyim. Aracımın sağ süspansiyon sisteminde çok hafif tümseklerden geçerken luk luk diye bir tok ses geliyor. Amortisöt olduğunu sanmıyorum çünkü tok bir ses, acaba kauçuk takozlardanmı yapabilir? Yoksa başka birşeydenmi. Sağ ön ve arka süspansiyon siteminde sadece Solda birşey yok. Böyle bir sorunla karşılaşmış kişiler varsa ya da duyumu olan, yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler...

selamlar..
    anlattığınız olay amortisörden olabileceği gibi rot başı ,rot başı somunu gevşemesi,rotil bozukluğu,salıncak takozlarının yırtılması,fren mekanizmasındaki bir aksaklık vs..gibi nedenlerden de olabilir...önemsiz olabileceği gibi ,yaşamsal tehlike yaratabilecek bir durum da olabilir.hiç zaman kaybetmeden bir servise başvurunuz.

saygılarımla...

• Kardeş başka bir konuda daha süspansiyonların hakkında bir sorun belirtmişsin...Bir taraf daha yüksekte duruyormuş. Bence servise göstermende fayda var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.