Şimdi Ara

Albea Modifiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2010 model Albea sole 1.3 m.jet dyn mistik gri arabam var arabada bazı modifiyeler yapmak istiyorum jant cam filmi far ses sistemi v.s albeasını modifiye eden veya fikir vermek isteyen arkadaşlarımın görüşlerini almak isterim.

Ses sistemi konusuna gelince arabama temiz ses çıkartacak sağlam ses sistemi yaptırmak istiyorum bu işte önemli olan ayırdığınız bütçe yoksa sınırı yok araştırmalarım sonucunda anladım ben 2000 tl harcamayı düşünüyorum fazlasını gerek bulmuyorum herhalde bu parayada prof aktif bi sistem olmaz sizce nasıl bi sistem toplayayım nasıl cihazlar birbiriyle uyumlu olur güvenlik nasıl olmalı sigorta ve parazit önleyiciye gerek varmı kablolama önemli diyolar nasıl bi kablo kullanılmalı albeada ses yalıtımına pek ihtiyaç var mı? bursadayım burda bu işi yapanlara sordum pioneer deh-1550ub teyp 300 lira diyolar netten araştırdım daha ucuz bende sistemi netten toplamaya karar verdim ha bursadan arkadaşlar olur bu işi uygun güzel yapan yaptıran dükkan tavsiye eden fikirlere açığım arkadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum sonuçta biz birbirimize yardım etmezsek kim eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoyrazxY -- 29 Ağustos 2013; 12:47:57 >

• Arabayı rezil etmekten başka bir işe yaramaz yaptıklarınız. Bence bişeyler yapmak istiyorsanız, Orjinal jant almak olsun varsa boyada kusurlar ince detaylar onlarla uğraşın yoksa Ses sistemi vs biyere kadar. Teyp tavsiyesi isterseniz 1 lerle falan uğraşmayın Yenibosna bitpazarına gidin oto teypçilerden aynı fiyata çok daha iyi olan Pioneer 5250 ve üst modelleri almaya bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT FİORİNO TAVSİYE
    13 yıl önce açıldı
    Fiat Fiorino (2010)Motor arıza
    11 ay önce açıldı
    Euro5 Fiat Punto Yardım !
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.