Şimdi Ara

Albea Dingl düzeltme Yardım -İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2ay önce almış olduğum 2007 model albea aracımdan herşeyiyle memmunum bana yetiyor ama geçen hafta arkadaşımın farketmesi ile birlikte benimde canımı sıkan bır durum var
    Aracın sol arka tarafı sağ arka tarafına göre 2 santım dusuk ve sol arka lastıgın ust kısmı sağ tarafa göre biraz daha içerde gibi sanayide birkaç yere gösterdim mekanikçi şaseci amortisörcü her biri farklı bişey söyledi en sonunda aracımı Gayrettepe Birmot yetkili servisine götürdüm aracı rot balansa soktular ve arka dingilde yamukluk olduğunun ve bu dengesizliğin bundan kaynaklandığını söylediler.Düzeltmesi nasıl olur dediğimde bir düzeltmesini onarımını yapamayız sıfırını takarız onunda fıyatı 1200 1300 TL 250 TLde işçilik var ama sanayide bunu düzelten utalar şaseciler var diyince oradan çıktım.
    Sizden bildiğiniz tanıdığınız tavsiye edebileceğiniz bu tamiri yapacak usta varsa tavsiyelerinizi rica ederim.Birde bu işi şasecilermi yoksa rot balanscılarmı yapar ?

• fazla kafaya takmasanız daha iyi. bilgisayarlı sistemle tesbit edilen sağı solu birbirinden ayrı bir araç kullanmıştım. ilk öğrenince hiç şaşırmadım. normal bir şey sıkıntı yok. eğer illa düzelttireceğim derseniz. komple söktürüp ısıtıp çekiçleyince düzelir. ya da çıkmacıya gidin eskisini verip yenisini alın. sadece sökme takma ve çıkmacıya verilecek farkı ödersiniz.
  • İyi bir şasici biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenze -- 15 Eylül 2014; 23:54:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZmir plaka yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.