Şimdi Ara

Albaraka Mobil Görüntülü Müşteri Ol 100 TL World Puan Kazan. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
13.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Görüntülü görüşme ile başvurumu yaptım, tüm bilgilerimi datalarımı aldılar. Önce banka hesabı dediler açtırdım tamam dedim, sonra kredi kartımı açtıklarını söylediler, 1-2 gün içinde kurye teslimat için sizi arayacak dediler ama 2 hafta geçti arayan olmadı talep oluşturdum.

Yok kart başvurunuzu alamamışlar dediler , yeniden oluşturdum şimdide kredi kartı veremiyoruz dediler :D 

Neden olarakta başka bankalarda kart limitiniz yüksek, tüm limitiniz dolmuş dediler. Yahu başka bir şey söyleseydiniz inanırdım ama bu nedir ya :D

Neyse sözün kısası inanmayın aldanmayın, 100 TL kazanmak için (tabi verirlerse...) tüm bilgilerinizi secelesine kadar kayıt altına alıyorlar, sizin güzel bir banka müşterisi yapıyorlar sonrasında kredi kartı felanda vermiyorlar.

Hesabımı silin dedim ben zaten kart kampanyası için başvurdum dediğimde de biz hesabı kapatamıyoruz şubeye gidin dediler. Açarken telefondan güzelce bilgilerimi alıp açabiliyorsunda, kapatırken diye beni şubeye gitme zorluğuna sokuyorsun ... Şimdi o kimlik bilgilerim vs tüm fotolar o datalarım ne olacak silecekler mi nerdeeee..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowas -- 20 Nisan 2022; 11:35:50 >

• prowas P kullanıcısına yanıt

Bana da önce sistemsel hata dediler, şubeye gidin dediler.

Sonra hata düzeldi dediler. Tekrar aradım, müşteri oldum, o kadar datayı verdik nasılsa dedim ama bana da diğer bankalardaki kartlarımdan dolayı kart veremiyoruz dedi.

Datayı verdik bir kere data her yerde zaten. Data her yerde diye haber yapanı da tutukladılar zaten. Neyse en azından Kitapyurdu kodunu aldık en azından.

Belli ki bu konuda acemiler. Kimlik fotoğraflarını filan alırken kartı defalarca yan tutuyorsun filan. Başka bankalar tak diye çekiyor fotoğrafı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 20 Nisan 2022; 18:57:54 >
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Kitapyurdu 50 TL altlimitsiz mi hocam kullanabildiniz mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

şimdi kullandım daha. sms ile kod yolladılar bugun.

• albaraka üye olana bir adet kahve fincanı, tabağı, 8 10 adet çikolata ve bir paket küçük mehmet efendi kahve veriyor. bilginize...

• Bende kurye süreci ile başvuru yaptım 15 gün oldu ne arayan ne soran var. Sanki duvara karşı bir konuşma yapmış gibiyim öyle bir his  

Edit:

Bu mesajı yazdıktan 10 dk. sonra kurye geldi, ilginç bir tesadüf oldu. Ben kredi kartı sanıyordum ama banka kartı imiş. Kutu içerisinden kütahya porselene ait bir fincan ve fincan altı, küçük mehmet efendi kahve, 10 adet çikolata, çok iyi olmayan bir kalem ve not defteri çıktı. Paket olarak gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 27 Nisan 2022; 10:9:16 >
  • başvurduk.
    islami usullere göre kem küm ... hoşgeldiniz.

dedim bırak bunları, 100 tl world puan, kitapyurdu ve hediyeleri alıp yoluma bakcam. kampanya çıkarsa sömürürüm, onun dışında ekmek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Mahmutcuğum neye başvurdun, ben kk sanıyordum banka kartı geldi haberin olsun :)

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Ben de Platinium var, En değerli kartı. Lounge hizmetini kullanıyorum. 8 yıldır Platinium kartını kullanıyorum. Kar aidatı hiç alınmadı. Daha önce Bonus da vardı. her sene kart aidatını alırlar sonra müşteri hizmetlerinden ya bonus ile ya da iade ile geri almaya çalışırdım. Son 2 sene de aidatı çok yükseltince kapattım. Hatta hatırı sayılır bir limitim vardı.

Küçük bankaları seviyorum, Ulaşılması kolay oluyor. Şube de işin varsa hemen halledebiliyorsun. Albaraka Türk'de 2 sene öncesine kadar Gecikme faizi yoktu. Kart borcu kesim tarihinden sonra 10 gün içinde ödemezseniz kart kapanır ödeme yapınca kart açılırdı. ancak insanımız bunu sömürdüğü için şu anda gecikme cezası sistemini getirdiler.

Albaraka Türk uluslararası bir bankadır. 16-17 ülkede var, İslam Kalkınma Bankası destekli faizsiz sistem üzerinden çalışıyor. Daha çok şirketler nezdinde biline bir bankaydı son yılllarda bireysel ürünlerle bireysele atak yapıyor.

Ben memnunum.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    kk ve banka kartı.
    olur da kk onaylanmazsa, en azından banka kartı ve diğer hediyeleri gelsin.

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

nerden nasıl alıyoruz hocam

• danqer kullanıcısına yanıt
    bi yerden almıyon, kart başvuruyon, gelen pakette var bunlar.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

gold kart geldi ancak paket halinde birşey gelmedi kurye sadece kart getirdi

• kredi kartına başvurdum limitin yok dedi. vakıfbank kk başvurusu yaptım 15 bin onaylı kart verdi.

almadım iptal ettim. tekrar albarakaya başvurdum tekrar limit yok dedi.

mh aradım, şubeye gidin dedi.

şubeye gittim, siz çok başvuru yapmışsınız son 6 ayda, puanın düşer çıkmaz vs vs dedi.

diyeceğim, bu bankadan kredi kartı zor alırsınız.

• World puanları yatan var mı?

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

Görsel varmı acaba değecek bişeyse başvuralım 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    alalı bir iki ay oldu il dışındayım. görseli ne yapacan beyaz fincan ve tabağı, albaraka simgesi var. ufak tek içimlik türk kahvesi 8 10 tanede çikolata var.

• hala yatmadı kaldı 3 gün

• Ayin 10u hala yatmadj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.