Şimdi Ara

Alanya da tatil mekanı arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir hafta sonra bir arkadaşımla birlikte tatile çıkacağım. güzel bir kumsal ve doğa ile ile iç içe bir tatil arzuluyoruz. arabamız yok. tavsiye edebileceğiniz yer var mı? temizlik açısından sıkıntı çıkarmayacak her şey dahil otel tavsiyesi istiyorum. f/p tatili arıyorum yani :) dh üyesi olmanın getirdiği alışkanlık işte :D saygılar...

Not: tatil yeri olarak ilkin Muğla dolaylarını seçmiştik ama revize edip Alanya da karar kıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 25 Eylül 2010; 19:25:31 >

• datçada güzel birkaç pansiyon var bildiğim,
    onun dışında selimiye ve akyakaya kesinlikle bakmak lazım oralar de bence çok güzel
    dalyanda sazlık sulak kanalların içinde de çok güzel pansiyonlar var

kumlubük veya turunçta kesinlikle atlanmaması gereken bir yer,

hala buralardaysanız detayları veririm
    iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreith

datçada güzel birkaç pansiyon var bildiğim,
    onun dışında selimiye ve akyakaya kesinlikle bakmak lazım oralar de bence çok güzel
    dalyanda sazlık sulak kanalların içinde de çok güzel pansiyonlar var

kumlubük veya turunçta kesinlikle atlanmaması gereken bir yer,

hala buralardaysanız detayları veririm
    iyi günler

teşekkür ederim ama Alanya ya yöneldik. bu yöre için tavsiyeniz varsa memnun olurum. zamanımızda azaldı.
  • alanyalıyım ben alanyada yaşıyorum. doğayla iç içe ve full pansiyon şeklinde peki fiyat aralığınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reos

alanyalıyım ben alanyada yaşıyorum. doğayla iç içe ve full pansiyon şeklinde peki fiyat aralığınız nedir?

f/p ciyim ben.
    fiyatlar iki ay öncesine göre düşmüştür herhalde, piyasanın şu anki fiyat aralığını pek bilmiyorum. ama günlüğü 100 tl falan biraz pahalı gelir bana. 50-60 tl olabilir. ama dediğim gibi fiyatlar şuan ne seviyede bilmiyorum. illa ucuz olsun diye memnun olmayacağımız bir yere de gitmek olmaz. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • peki, size iyi tatiler şimdiden

görüşmek üzere
  • hadi fiyatı biraz artırdık 100 kadar yolu var. her şey dahil şöyle tenis kortu falan olan güzel bir tesis.. ilk tatilimiz olduğu için yol iz neyin bilmiyoz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla biz Delphin Botanik otele gittik ailecek, çok memnun kaldık...Ama 100 tl ye zor
    Yoksa yemek kalitesi, personel, otelin kendisi filan çok çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Valla biz Delphin Botanik otele gittik ailecek, çok memnun kaldık...Ama 100 tl ye zor
    Yoksa yemek kalitesi, personel, otelin kendisi filan çok çok iyiydi.

alanyadahttp://www.gardeniahotels.com/gardenia/default.asp?lang=0bunu bulduk yaım pansiyon 60 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.