< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80B35009E -- 2 Temmuz 2020; 12:33:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80B35009E -- 2 Temmuz 2020; 12:33:38 > |
SAyısal hocam bu arada k değil normal 20
|
şunu demeyi ne kadar isterdim
![]() ![]() ![]() |
EA'da ilk 100'e giren bir tanıdığım var. Ona sonucu soruluyordu, çocuk 90 diyordu. Herkes k zannedip çocuğa bi daha denersin moduna geçerken k yok diyordu eleman
![]() |
Bence de burada abartıldığı kadar kolay değildi. Ama kötümser olmak en mantıklısı abartmamak kaydıyla.
|
Zaten anlamadığım şu, herkes sınav 2+2 muamelesi yapıyor, ama sonuçlara göre dikkat hataları ve düşük netler havalarda uçuşuyor
|
Alfa mısın be mübarek cevaba bak dsafsbdgv
|
Hocam ben de anlamıyorum cidden. Bu adamlar ilk 1k içinde yani birisi de matematik hocası sorular güzeldi seçiciydi diyor.hatta bir tane cevapta işlem hatası yapmış. f(3) olan sorunun cevabını 8 bulmuş lan bu adam matamatik hocası yani.
Sınava giren bi tane biyoloji hocası dna polimerazlı soruya 1-2 demiş ben de ondan baktım tüh ya yanlış yaptık falan dedim meğer ben doğru yapmışım koskoca biyoloji hocası yanlış yapmış adam sildi sonra videoyu asdsfd. yani ne bileyim. |
Geçen seneki sınavla bu sene arasında devasa bir fark olmadığını düşünen bir ben miyim? (Ayt)
|
Ooo reyis tebrik ederim bir sey degismez ins ilk 100 e girersin
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |