Şimdi Ara

alan seçimi mi? ders seçimi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler epey kafam karıştı.9.sınıfın sonunda biz alan seçimi yapmıyormuyuz.yoksa ders seçimimi yapıyoruz?

okulun sitesine ders seçimi yazmışlar.acaba bu alan seçimimi demek oluyor.yoksa sorumluluk sınavlarına girecek öğrenciler için ders seçimimi oluyor.

• Alan seçimi kalktı.Artık ders seçimi var sorumululukla falan alakası yok sana bi kağıt verecekler ona almak istediğin dersleri yazacaksın bu kadar
  • tmm oke okulu aradım öğrendim.yardım içinde saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: We$t Corgi

Beyler epey kafam karıştı.9.sınıfın sonunda biz alan seçimi yapmıyormuyuz.yoksa ders seçimimi yapıyoruz?

okulun sitesine ders seçimi yazmışlar.acaba bu alan seçimimi demek oluyor.yoksa sorumluluk sınavlarına girecek öğrenciler için ders seçimimi oluyor.

Hayır aslında ders seçiyosun.Ortak dersler var.Bir de seçmeli dersler var.Sana bir dilekçe kağıdı veriliş olması lazım ona görmek istediğin dersleri yazacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1 Alonso

quote:

Orijinalden alıntı: We$t Corgi

Beyler epey kafam karıştı.9.sınıfın sonunda biz alan seçimi yapmıyormuyuz.yoksa ders seçimimi yapıyoruz?

Hayır aslında ders seçiyosun.Ortak dersler var.Bir de seçmeli dersler var.Sana bir dilekçe kağıdı veriliş olması lazım ona görmek istediğin dersleri yazacaksın

çok teşekkür ederim.beynimde binbir tane düşünce dolandı.iyice kafam karışmıştı.okulu aradım işin aslını öğrendim.
    birde boşu boşuna babamdan azar işittim. törende mudurn ne dediğni duyamıyorsunki.kimse dinlemiyor. ben suçum ne yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We$t Corgi -- 11 Haziran 2012; 15:45:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.