Şimdi Ara

Alan Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan 10. Sınıfta okuyorum gun itibariyle alan seçimi yapmamiz istendi. Kafam epey karışmış durumda. Cunki alanlarin birisi bile bana uymuyor. Matematik, fen, sosyal, dil agirlikli uzere dört alan var. Dil ve sosyalde kesinlikle gozum yok. En iyisi dahada uzatmadan iyi olduğum dersleri soyleyeyim; matematik konusunda iyi oldugumu düşünüyorum, biyolojim de en az matematigim kadar iyi. Ancak fizik kimya derslerim (oozellikle kimya) o kadar iyi degiller. Matematik agirlikla alanda matematigin yaninda seçmeli olarak cografta tarih gibi derslerde geliyor. Biyoloji kimya fizik yok. Tarihle cografyayi oturup calissam yaparim ancak sozel bir idealimde yok. fen agirlikli bolumde ise cografya taroh yerine kimya fizik biyoloji geliyor. Biyoloji yi hadi yaptim kimyayi n'apacam ben?
    Dusundugum meslek(ler) ise mimarlik, makine muhendisligi veya bilgisayar programciligi gibi. Bu alanlar hakkinda hafif bir bilgiyle beraber hangi alandan aldıkları ni hangi derslerimin iyi olmasi gerektiğini ifade ederseniz sevinirim. Ilginiz ve ayırdığınız degerli vakit icin tesekkur ederim. Vesselâm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alan adı almak
    7 yıl önce açıldı
    Sistem Seçimi Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.