Bildirim
Alan Derinliği VE HDR Nedir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu terimler fotografcilikla baya ilgilidir, alan derinligi bir objenin net olmasi ve diger yerlerin flu olmasyla ilgilidr, hdr ise gokyuzu siyah beyaz agaclar renkli yrrler sepya gbi tonlamadir, google dan arastirabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 4sone
bu terimler fotografcilikla baya ilgilidir, alan derinligi bir objenin net olmasi ve diger yerlerin flu olmasyla ilgilidr, hdr ise gokyuzu siyah beyaz agaclar renkli yrrler sepya gbi tonlamadir, google dan arastirabilirsin.
dostum bende biliyorum fotoğrafçılık ile ilgili olduğunu ancak bazı oyunlarda( ets 2) grafik ayarlarında böyle bir ayar mevcut bu ayarların oyuna artısı veya eksisi ney onu merak ediyorum yani hdr ve alan derinliğini açarsam oyun grafiklerinde ne olacak açmazsam ne olacak -
orasini bilemiyorum oyunlarla aram pek yok, deneme yanilma yontemini dene istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X