alan almak değil de alan atmak . magelerin 33 45 ve 60 70 büyüleri belirli bir alandaki herşeye hasar verir. orjinal olarak adı şöyle : aoe ( area of effect ) 33te burst 45te inferno,blizzard,thunder cloud 60ta super nova,static nova,glacier nova (adını unuttum bu glacier'in ) 70te meteor fall .
quote:Orjinalden alıntı: Buddhas alan almak değil de alan atmak . magelerin 33 45 ve 60 70 büyüleri belirli bir alandaki herşeye hasar verir. orjinal olarak adı şöyle : aoe ( area of effect ) 33te burst 45te inferno,blizzard,thunder cloud 60ta super nova,static nova,glacier nova (adını unuttum bu glacier'in ) 70te meteor fall ice storm,Chain Lightningi unutmuşsun bu arada volkan922 hangi serverdasın
quote:Orjinalden alıntı: Buddhas alan almak değil de alan atmak . magelerin 33 45 ve 60 70 büyüleri belirli bir alandaki herşeye hasar verir. orjinal olarak adı şöyle : aoe ( area of effect ) 33te burst 45te inferno,blizzard,thunder cloud 60ta super nova,static nova,glacier nova (adını unuttum bu glacier'in ) 70te meteor fall . FroST Nowa