Şimdi Ara

Alan adı + hosting nedir nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağdan soldan az biraz bişeyler duymuşluğum var ama bu konuda detaylı bir bilgi edinebileceğim yer,başlık,site falan var mı ? Doğru yerde miyim yoksa ? Bir alan adı almak ve bir de host alıp burada sitemi yayına sokmak istiyorum da... En az ve en ideal kaç paralara mal olur ? Site çok büyük olmayacak fiyata göre 25 veya 100 mb alan yetecek.

http://forum.donanimhaber.com/m_10342978/tm.htm
    bu bilgilerden sonra almak istersen burdaki satan diğer güvenilir arkadaslardan yada benden de alabilirsin
  • Çok pazarlamacı , çok satıcı gördüm sizi. Ben almak istiyorum gibi bir şey mi dedim mesajda acaba ki ! Yoksa ben bilgi mi edinmek istemişim ? Ne istediğimi de şaşırttım kendi kendime yoksa siz mi şaşırttınız bana bilemedim. Şöyle bir şey demek mümkün değil miydi ?
    -
    Önce gidip alan adını satın alıyorsun... şu şu fiyata - şu süreliğine ödüyorsun...
    Sonra alanında barındırılacak dosyalar için bir hosting firmasından alan alıyorsun o da şu megabaytı şu özelliklisi şu fiyata bu fiyata
    -
    Tabi ki ikinci bölümün çok geniş bir yelpaze içerebileceğini tahmin ediyorum. Alınacak alanın büyüklüğü ve özelliklerine göre falan. Çok öyle coşkun seller gibi büyüyecek bir firma için almayacağız hatta hobi bazında bir başlangıç planlıyoruz ona göre sanırım 50-100 mb. alan bize yeter.

Bu konu hakkında detaylı bir kaynak var benim açtığım :
    http://forum.donanimhaber.com/m_10342978/tm.htm

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.