|
Web sitemin seo analizi yapabilecek olan var mı?

-
-
Arama motorlarında yükselmek için sürekli güncellenen içerik yazılması, sektöründe arama hacmi yüksek kelimelerin site içeriğinde yer alması, diğer sitelerde bu site ile ilgili makale yayınlanması, Youtube ve Vimeo gibi sitelerde video yayınlayıp link verilmesi, ciddi sitelerden backlink verilmesi gibi yöntemler dışında pek yapılabilecek bir şey yok. Sitenin dizaynı ile ilgili SEO çalışmasına pek gerek yok zaten Wordpress kullanılmış. Kendisinin SEO uzmanı olduğunu iddia eden çoğu kişinin yapacakları saydıklarım + blackhat SEO'dan fazlası değildir. Sitenin hedefi spesifik kullanıcı bu yüzden kullanıcı hedefi odaklı Google ve Facebook reklamlarına yönelmek SEO için harcama yapmaktan daha faydalı olabilir. -
Yukarıdaki arkadaş olayı özetlemiş.birkaç nokta ben ekleyeyim.
Websitenin açılış google’de test et. 3 sn’de aşağı açılmalı. Sanki mobilde site geç geliyor.
Kırık link kontrol et.belki çalışmayan linkler vardır.
Sitemap oluştur. Sitede göremedim
Hergün eşsiz içerikte blog yaz
Wordpress blog aç. Hergün eşsiz içerikte blog yazıları oluşturabilirsin
Sosyal medyada aktif ol
Sosyal medyada reklam al. Websiteye trafik çek.
Keyword araştır
Yerli yabancı rakipleri incele bakalım onlar neler yapıyor
Doğal backlink alırsan iyi olur
Asla spam yapma
Gizli keyword kullanma
Rakiplere sataşma
Turkiyede seocu yok alayı fos yabancıları rakip et bloglarını oku
Rakiplerin h1 h2 kontrol et
Aşırı anahtar kelime kullanma
Ne kadar orjinal olursan ve insanlar tarafından beğenilirsen o kadar yükselirsin. Maalesef iş paraya da döndü. Parayı basan googleda birinci oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eğer yazdığın makalenin seoya uygun olup olmadığını test etmek istersen bu tool kullanabilirsin seo makale analizi
-
Arkadaşlar merhaba, normalde pek yorum yazmam ama bu konuda gerçekten tecrübelerimi paylaşmak istedim. 3 senedir online butik işletiyorum ve Google sıralamaları konusunda resmen saç baş yoluyordum. Binlerce lira harcadığım SEO danışmanları hep "sabırlı olun, 6 ay bekleyin, 1 yıl bekleyin" gibi laflarla oyaladı durdu.
İki ay önce bu eticarethakkinda.com 'un sistemini bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim. Açıkçası başta biraz şüpheliydim, çünkü bu kadar hızlı sonuç alacağımıza inanmak zordu. Bizim site "el yapımı deri çanta" aramasında 5. sayfadaydı ve oradan günde bir iki kişi ya geliyordu ya gelmiyordu.
İnanın, sistemlerini kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra aynı aramada 2. sayfaya çıktık, 6. haftada ise ilk sayfada 4. sıraya yerleştik! Sistemin nasıl çalıştığını tam olarak anlamasam da, dijitalde hayatımızı tamamen değiştirdiler. En etkileyici yanı da sürekli rapor vermeleri ve her adımı açıklamalarıydı. Sadece "bize güven" deyip ortadan kaybolmadılar.
İlk iki ayda yatırımımın 3 katı geri döndü. Şimdi artık Google Ads'e ayırdığım bütçeyi yarıya indirdim, çünkü organik trafikten yeterince müşteri geliyor. Eğer sizin de siteniz ilk sayfalarda değilse ve bu durumdan bunaldıysanız, kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Not: Bu arada kimse zorlamadı beni bu yorumu yazmak için :) Sadece küçük işletme sahiplerine gerçekten işe yarayan bir çözüm olduğunu duyurmak istedim. Sonuçta hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X