Şimdi Ara

Alacakaranlık (Twilight) Ürünleri Satan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu Alacakaranlık'ın ürünlerini satan bir site yada bir dükkan biliyor musunuz? T-shirt felan değil daha çok takılar ve aksesuarlarını satan bir yer arıyorum.

• Dünyada Kaçbin Tane Film Var..Bu Filme Bu kadar Niye Takıldı Bizim Milletimiz Anlamıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Dünyada Kaçbin Tane Film Var..Bu Filme Bu kadar Niye Takıldı Bizim Milletimiz Anlamıyorum..

Ahhh bir anlasam güzel kardeşim ama bizim ülkedekiler birer vampir ısırığı istiyor bellli oldu...Kız arkadaşım bana şu mal film hakkıdna bişi dese de ağzına 2 tane vursam bütün sinirimi çıkarsam.
  • quote:

Dünyada Kaçbin Tane Film Var..Bu Filme Bu kadar Niye Takıldı Bizim Milletimiz Anlamıyorum..

Kaç yaşına geldin hala bazı şeylerin farkına varamadın galiba.

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

quote:

Ahhh bir anlasam güzel kardeşim ama bizim ülkedekiler birer vampir ısırığı istiyor bellli oldu...Kız arkadaşım bana şu mal film hakkıdna bişi dese de ağzına 2 tane vursam bütün sinirimi çıkarsam.

Ulan bir konuyu baltalamayı ne kadar seviyorsunuz.Gidin Sinema bölümünde eleştiri yapın benim burada sorduğum soru farklı.Ben size film yada kitap hakkında herhangi bir düşüncenizi sormadım ve burasıda düşüncelerinizi paylacağınız bölüm değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 16 Temmuz 2009; 12:15:21 >

• quote:

Güzel,tatlı bi film gerçekten.
    Filminde 45 tane hata olmasına bakmayın bütün seriyi okudum ve gerçekten hakediyor harika bir hayalgücü hakkını vermek lazım.
  • o edward mıdır nedir bi elime geçse kızların başka muhabbeti yok okulda ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReoxTR

o edward mıdır nedir bi elime geçse kızların başka muhabbeti yok okulda ya

Verme de...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi Düşüncemi Söyledim Ben.. O Kadar Güzel Film Varken Bir Filme Bu Kadar Takılmak Özentilik Bence..
  • quote:

Kendi Düşüncemi Söyledim Ben.. O Kadar Güzel Film Varken Bir Filme Bu Kadar Takılmak Özentilik Bence..

+1
  • quote:

Kendi Düşüncemi Söyledim Ben.. O Kadar Güzel Film Varken Bir Filme Bu Kadar Takılmak Özentilik Bence..

Baro seni az buçuk tanıyorum da bence filmdeki-kitaplardaki Edward karakterinin (Robbert Pattinson) bu kadar beğenilmesi rahatsız ediyor sanırım seni...

Üstüme gelmeyin hep kız kardeşim ve kuzenlerimin yüzünden ezberledim her b*kunu...
  • Film hakkında tek güzel şey Bella gerisi yalan sadece bella oynasa filmde orda burda gezince 1.30 sa süre içeriside yine Bella güzel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taha Yasin Erol

quote:

Baro seni az buçuk tanıyorum da bence filmdeki-kitaplardaki Edward karakterinin (Robbert Pattinson) bu kadar beğenilmesi rahatsız ediyor sanırım seni...

Üstüme gelmeyin hep kız kardeşim ve kuzenlerimin yüzünden ezberledim her b*kunu...

Rahatsız Eden Tarafı İnsanımızın Dünyada O Kadar Çok Emek Verilip Hazırlanan Film Varken , Diğer Filmleri İzlememeleri...

• Bence film süperdi, hatta dün alacakaranlık kitabının serisini sipariş ettim, herkes çok övüyordu kitabı bakalım nasılmış.
  • Y
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Taha Yasin Erol

quote:

Rahatsız Eden Tarafı İnsanımızın Dünyada O Kadar Çok Emek Verilip Hazırlanan Film Varken , Diğer Filmleri İzlememeleri...

Ya kardeşim yeni nesil özentilik akımının taşlarından bir tanesi sadece anlamadın mı bunu..Bırak izlermi onlar

REC 2 çıkıyor dahası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 16 Temmuz 2009; 12:51:06 >

• Emek verilen film hiçbir şeydir.
    Film izlerken çoğunlukla haza bakılır.
    Kaldı ki twilight fanları veya daha avama indirgenirse sevenleri sadece bu filmi izlemiyorlar elbette.
    Ayrıca filmden daha sonra ünlendi bu.
    Onun etkisinden hâla devam ediyor bu ilgi.

Benim şahsi kanaatim aslıdna kurgu güzel olsa da insanları sadece filmin görsel tadı bu kadar etkiliyor.

Meselâ Yüzüklerin Efendisi serisi... Bu gibi şimdiden klasik olan serilerin yanına bile yaklaşamaz elbette.
    Ama kitapları meydanda olduğu için yeni filmlerin de geleceği kesin olduğu için çok konuşuluyor, okunuyor vs...

Yüzüklerin efendisiyle kıyas etmiyorum! Ama sen yüzük kardeşliğini izlesen sonra beğenip tüm kitapları okusan, iki kule ve diğer filmler çıkana kadarki süreçte ne düşünürsün?
    İşte twilightın bu kadar popüler olmasının sebebi bu bence...

@Erdem2602

Kusura bakma saptırdık konuyu ama sen şunlara bi bak istersen...

http://forum.twilighttr.com/index.php?topic=451.0 burda coşmuşlar ben de çıldırcam lan
    http://shop.cafepress.com/t_104440/twilight
    http://www.zazzle.com/twilight+gifts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 16 Temmuz 2009; 12:54:37 >

• Film berbat, kitaplardan ilki fena değil gerisi dandik.Sonuç: seride hasta olunacak bir gram bir şey bile yok. Durum: herkes hastası?!?
  • quote:

Pek sevmem bu şahsiyeti ama ilk defa hak verdim yorumuna. Hani özentilik olsun da bir yere kadar. Film demeye dilim varmıyor paçavraya...
  • quote:

Özenti bir millete sahibiz tüm sebebi bu sokağa çık 16 -20 yaş arası kızlara yüzde 90 kitabını okumuştur yüzde 99 u sinemasına gitmiştir ordaki çocugu yakışıklı buluyor ya kızlar daha demin birisi konu açmış adamın resmini koymuş bu saç şeklini berbere nasıl yaptırabilirim diye oha hönk kal geldi valla ya oha falan oldum ne deyim United Stats dan sığınma talep ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellBridge

Film berbat, kitaplardan ilki fena değil gerisi dandik.Sonuç: seride hasta olunacak bir gram bir şey bile yok. Durum: herkes hastası?!?

O senin bakış açın işte sen beğenmiyorsun diye herkes beğenmemek zorunda değil.

Bende seriyi okudum ve gayet hoşuma gitti kendi adınıza konuşun ve başkalarının sevdiği şeylere laf etmeyin ben sen burda vay sen nasıl sevmezsin diye laf ediyormuyum ?
  • Emekle alakasi yok. Film guzel geliyor cunku halkimiz kendi istediklerinin oldugu filmi seviyor
    Yapmacik degil, mimikleri hareketleri dogal. Cevremizde gordugumuz seyler surekli.
    Hosumuza gidiyor hepsi bu..

Soylediklerim filmin neden begenildigini anlamayan arkadaslar icindi. Kiskananlar icin yapabilecegim bisey yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.