Şimdi Ara

ALACAKARANLIK FİLMİNİ İZLEYENLER VAR MI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
14.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yaşları 10 ile 15 arasında değişen çocukların abarttığı saçmalıktan başka bişeyi olmayan bir film. Piyasada o akdar kaliteli filmler varken bu filmin bir anda ünlü olması, bizim ülkenin film izleyen kitlesinin çocuklardan oluştuğunu ortaya çıkarıyor. Eğer ki bu ülkede Recep İvedik gibi bir film 5 milyon izleniyorsa demekki film izleyen çoğunluk ergenlik çağına yeni giren çoğunluk olduğu ortaya çıkıyor.
  • Filmi kurtaran tek kişi Demi Moore.Konusu rezalet beni hiç ama hiç çekmedi.Çok saçmaydı filmi gülerek seyrettim paraya yazık ..
  • "alın sevgililerinizi götürün" diyerekten yapılmış bir film olduğu daha sırf görüntülerden anlaşılıyor
  • Gözünüze yazık arkadaşlar,biligsayar başında filmi izleyenler için söylüyorum,oyunculuk zaten sıfır,konu olarakta vasatın altında bir filim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysteriousCry

Filmi kurtaran tek kişi Demi Moore.Konusu rezalet beni hiç ama hiç çekmedi.Çok saçmaydı filmi gülerek seyrettim paraya yazık ..

Demi Moore ne alaka ya bu filmde?
  • Güzel filmldi konu olarak.Keşke bilgisayar grafiklerini daha düzgün yapsalarmış.
  • Öyle Defalarca izlenecek bir film değil birkere ben de pek beğenmedim normal seviyede bir film.
  • van helsing ve vampirle görüşme'den sonra beğenmeyi umarak izlediğim ve beğenmediğim bir vampir filmi daha. vampir efsaneleri ilgimi çekse de filmler hep sallama oldular benim için. dediğim iki film hariç. bir kere karizma olması için ayrıca yaratılmış bir vampir karakter varken, kızlar; kız-erkek arkadaşlar vs. için ilgiçekici oluyor doğal olarak. ben pek sevmedim filmi. mesela, vampirle görüşme'de şaşırtan olayların yanı sıra filmin ileyişi de harika idi. van helsing de ise, olaya bodoslama dalınmıl; vampir, kurt adam, frenkeştayn vs. direk aktarılmış ve gotik bir transilvanya'dan bahsediliyordu. yani ikiside bir noktada oyuncu ve hikayeler ile beğenilen filmlerdi. twilight'tan böyle olmasını bekleyemezdim, roman uyarlaması ancak; film romantik bir eksende geçiyor; ve her şey ballım güllüm geçip gidiyor.

ben beğenmedim hiç:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

edward mıdır edwırd mıdır ne haltsa ergenlik dönemi kızlarının yeni favorisi oldu
    hayatında cin ali okumamış sınıfımın kızları bunun kitaplarıyla geziyor elimde bütün gün

Bu lafın üzerine başka bir şey denilir mi bilemiyorum.

Her kızın elinde bu kitap var bir de toplum içinde anıra anıra milletin gözüne soka soka ''BAK BEN ALACAKARANLIK'I OKUYORUM'' diye yırtınıyorlar.Normal karşılamak lazım kişiliğini bulma çabaları.
    Bu kızların elinde bu kitabı görmektense kişisel gelişim kitapları görmeyi yeğlerim.

• Bende izledim filmi. Eh işte idare eder. Ama arkadaşlar (özellikle kızlar) hasta oldular filme ya. Birde başrolündeki çoçuk Harry Potter ve Ateş Kadehin de oynamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şans Öpücüğü

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

edward mıdır edwırd mıdır ne haltsa ergenlik dönemi kızlarının yeni favorisi oldu
    hayatında cin ali okumamış sınıfımın kızları bunun kitaplarıyla geziyor elimde bütün gün

Bu lafın üzerine başka bir şey denilir mi bilemiyorum.

Her kızın elinde bu kitap var bir de toplum içinde anıra anıra milletin gözüne soka soka ''BAK BEN ALACAKARANLIK'I OKUYORUM'' diye yırtınıyorlar.Normal karşılamak lazım kişiliğini bulma çabaları.
    Bu kızların elinde bu kitabı görmektense kişisel gelişim kitapları görmeyi yeğlerim.

hakkaten bu lafın üzerine bi şey denmez.kitapları okusunlar bi şey demiyoruz fakat ömründe toplam 5 den fazla kitap okumayan kızların deli gibi bunları okuması insanın sinirine dokunuyor.ben de alacakaranlığı falan okudum fakat ben kitap düşkünü bi insanım.ayda 6 kitap falan okuyan bi insanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 1 Nisan 2009; 20:32:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mikami Teru

Film'i güzel buldumda. Elmas gibi parlayan Vampir nerden çıktı arkadaş Vampir dediğin güneş'e çıkamaz. Önüne gelen yeni vampir türü türetiyo arkadaş. Hadi underworld'de kiler melezdi. Onu anladık. Bunlar ne ? Elmas dan yapılma mı

Bu konuda katılıyorum kesinlikle Adamlar vampirlerin yapısını değiştirmişler gerçekten ya saçma sapan..

• Ya yorumlara öldüm gülmekten süpersiniz arkadaşlar
  • ben izledim güzel bir filmdi fakat çok tadında bırakmışlar en çok hoşuma giden kısımsa edward ve babasına yapılan makyaj
  • quote:

Filmi kurtaran tek kişi Demi Moore.Konusu rezalet beni hiç ama hiç çekmedi.Çok saçmaydı filmi gülerek seyrettim paraya yazık ..

Sen başka film izlemişsin
  • Bu arada bu filmi sırf Paramore - Decode için izlemiştim myspace inde Paramore un bu şarkı çalışyordu Twilight O.S.T. yazıyordu merak ettim de izledim.
  • Bende filmi yeni izledim fena değildi diyelim. Daha önce 3 4 kızın elinde bu kitabı görmüştüm pek anlam verememiştim filmden sonra aklıma gelince bendeki ifade bu oldu... ''''
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Demi Moore ne alaka hakkaten ya Ben mi hatırlamıyorum yoksa

• quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Demi Moore ne alaka hakkaten ya Ben mi hatırlamıyorum yoksa

Araştırdım biraz aynı adlı Demi Moore'un oynadığı başka bir film daha varmış.

• Biz Garden Party'de Willa Holland'ı beğendik abaza olduk. Kızlar Twilight'ta Robert Pattinson'u beğendiler hayran oldular. Çok ilginç.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.