Bildirim
Alacağım sistemi değerlendirir misiniz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
eşdeğer belki daha iyi sistem 57k ya satıldı indirim bekleyebilirsiniz şu sıralar 9070xt kartlar çok pahalı.Bekle de diyemiyorum ancak alım gücünü koruytabilirsen 9070xt nin stoıklarının düzelmesiyle daha uyguna alabilirsin.
https://forum.donanimhaber.com/ryzen-7-7700-9070-xt-sistem-56-999-tl--161002100
-
Evet onu kaçırdığımı farkettim maalesef.Şu an zaten 9070xtler 5070ti fiyatıyla aynı satılıyor neredeyse.Biraz bekleyim en kötü zaten 5070ti alırım.Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
7500f 9070xt ile bottleneck yapmaz mı?Nedense 7800x3d daha mantıklı bir seçenek gibi geliyordu bana.
Niye yapsin yapsa bile en az 2K monitorle kullanirsin ki yukarda attigin 7600x bunun oclu hali ahim sahim fark yok,tabi para varsa x3d islemci alinabilir ustune 10k daha koyman lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemi 2k 240hz bir monitörle kullanmayı planlıyorduk.Peki sizce 10klık bir fark deper mi x3d işlemdi almayı?
Rekabetci oyunlar vs oynuyorsaniz fark eder,tabi zorunluluk degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 30 Mart 2025; 15:18:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X