Alacağım sisteme tavsiye
-
-
İşlemci anakart, felaket. Ancak,1000 tl ucuz 5600 mhz ramler var Amazonda. TR sitesinde. FPS lere etkisi aynı gibi.
Siyah renklerden hoşlanıyorsun belli ama o tek fanlı kasaya da 2000 tl ,bence epey fazla.
-
Nzxt kasalar çok hoşuma gidiyor hocam :D. Şuanki kasam da nzxt s340 versiyonu. Amazondaki ramleri inceliyorum şimdi.
Geçen de konu açmıştım 7600x için siz 7600 önermiştiniz gerçekten x olmayan seriler acayip serinmiş ve performans farkı da ilerde iyi soğutucuya geçersem overclockla kapanır gibi gözüküyor. Ki ben 7 yıldır overclock yapma ihtiyacı duymamıştım sadece geçen ay gpu ya ufak bi aşırtma yaptım. 7600xte beni çekindiren şey soğutma konusunda aklımda soruların olması, sıvı soğutmanın nerdeyse zorunlu olması (daha önce kullanmadığım için biraz çekiniyorum. Sızıntı olur mu sıkıntı çıkar mı :D). Bu yüzden 7700 hem bir tık güçlü olmasından hem de stok soğutucusunun olmasından dolayı mantıklı geldi. En kötü ihtimal stok soğutucuyla biraz kullanırım. Problem yaratırsa normal bir fan yeterli olur gibi geliyor.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades333 -- 21 Ocak 2023; 18:29:58 > -
X serilerini artık soğutucu masrafı nedeniyle önermem. Perf. farkıda yok denecek kadar az.
Stok soğutucu idare edecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X