Şimdi Ara

Alacagım aracın iç kısmı, kokpit ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir araç buldum ve alma asamasındayım.fakat resimlere biraz yakından bakınca vites kutusunun etrafının bu halde oldugunu gördüm araç kusursuz deniliyor tabiki baktıracagım fakat aklıma takıldı sizlere sormak istedim. Bir sorun teşkil eder mi?

Alacagım aracın iç kısmı, kokpit ?

• Arkadaslar fikirleriniz önemli
  • Araç ne?
  • Bmw 3.20i
  • Araç BMW...
  • derideki yıpranmadan bahsediyorsanız bence yaşına göre normal
  • vites konsolunun oldugu yerde yan taraflarında bulunan ahsap malzeme soyulmus kopmus gibi onu kasettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o maun kaplamaların zamanla aşınması normal. bezle silerken bile çizliyor ve rengi soluyor. bi cila attınmı kız gibi olur ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

o maun kaplamaların zamanla aşınması normal. bezle silerken bile çizliyor ve rengi soluyor. bi cila attınmı kız gibi olur ama

dogru soyluyorsunuz fakat sankı el frenıne yakın olan yerdekı kaplama kopmus gıbı duruyor ama arac hatasız oldugu ıcın almayı dusunuyorum.herhangı oynanan parcası dahı yokmus hasar kaydı pert kaydı kaza kaydı hıc bır sey cıkmıyor motor no ıle sası no ıle de oyle,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

o maun kaplamaların zamanla aşınması normal. bezle silerken bile çizliyor ve rengi soluyor. bi cila attınmı kız gibi olur ama

fakat sanki bir parça kopmuş gibi ahsap yüzeyde dikkatli bakarsanız görünüyor.
  • Aracın km. nedir. eger dusukse arac sahibi bazı seyleri gizliyor olabilir. cunku araclardaki direksiyon, vites, gaz, fren ve debriyaj pedallarındaki bu tip asinmalar kullanıma baglıdır.
  • Yıllanmış bir araçta bunlara dikkat etmemek lazım. Titiz ve görüntüye önem veriyorsanız ileride canınızı sıkabilir yalnız. Önemli olan motoru ve giderinde bir sorun var mı?
    Dikkatimi çekti kimse çamur atmamış BMW olunca. Eğer bir Fransız yada Kore arabasında bu sorun olsa idi "Fransız yada Kore araçları hemen dökülüyor, malzeme elinde kalır, işçilik berbat, .....vb gibi yorumlar eksik olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akchine

Aracın km. nedir. eger dusukse arac sahibi bazı seyleri gizliyor olabilir. cunku araclardaki direksiyon, vites, gaz, fren ve debriyaj pedallarındaki bu tip asinmalar kullanıma baglıdır.

hocam arac 166 k de kısıyle konustum ankaraya davet ettim kabul etti. istediginiz yere gösterebilirsiniz dedi. direksiyonda ve pedallar da soyulma yok. 99 model araç fakat koltuklar da iyi yanlarında hafif çatlama gibi o kadar büyük değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Yıllanmış bir araçta bunlara dikkat etmemek lazım. Titiz ve görüntüye önem veriyorsanız ileride canınızı sıkabilir yalnız. Önemli olan motoru ve giderinde bir sorun var mı?
    Dikkatimi çekti kimse çamur atmamış BMW olunca. Eğer bir Fransız yada Kore arabasında bu sorun olsa idi "Fransız yada Kore araçları hemen dökülüyor, malzeme elinde kalır, işçilik berbat, .....vb gibi yorumlar eksik olmazdı.

motor ve gidisinde bir problem olmadıgı soylenıyor. 5664 mesaj hattında ise herhangi kaza,magdur,hasar kaydı görünmüyor. değişen parcası yok, kişi oynanan parcası yok diyor.
  • orjinal parçalarla yenilerini alabilir değiştirebilirsiniz motorda kaportada sorun yoksa gerisi hallledilir
  • temiz bmw=imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

orjinal parçalarla yenilerini alabilir değiştirebilirsiniz motorda kaportada sorun yoksa gerisi hallledilir

öyle diyor kaporta ve motor konusunda sorunsuz oldugunu ifade ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

temiz bmw=imkansız

evet imkansız fakat resimde gösterdigim gibi ufak tefek seyler olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEFACTO07

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

temiz bmw=imkansız

evet imkansız fakat resimde gösterdigim gibi ufak tefek seyler olabiliyor.

yani genellikle yürüyen aksam ve motor
  • O aşınma değil. Dikkatli bakın, yansıma yapmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.