Şimdi Ara

ALAADDİN KEYKUBAT TIP HAKKINDA (GENÇLER YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi bilgisi olan var mı yeni açılıyormuş

• Yazan varmı tercihin yada bilgisi olan ?????
  • Werfstar kullanıcısına yanıt
    Memlekette ve devlet olduğu için gözüm kapalı yazıcam galiba.Bilgisi olan paylaşırsa seviniriz...
  • Hocam tek bildigim akdeniz tıpta egitim aldıkları bilgi ekleyecek olan varsa lütfen bilgilendirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werfstar -- 10 Temmuz 2015; 11:12:58 >
  • En az 3 yıl daha akdeniz de eğitim görecek. Sınavları falan da aynı beraber oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralaması ösymnin yayınladıgı tercih listesinde yok ama internet sitesinde var bu nasıl oluyor abi ?
  • Şu an akdeniz tıptakilerle birlikte eğitim alıyorlar binaları yapım aşamasında olduğu için.Bir abi büyük ihtimal 3. Ya da 4. Sınıfta onlar kendi üniversitesine geçecekler o zaman tamamlanacakmış dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıralama ne olur sizce ?
  • Werfstar kullanıcısına yanıt
    Akdeniz üni diye bakma klavuza. Alaaddin keykubat diye bak yazıyor ;)

• Ben de alaaddin keykubat ile trakya arasında kaldım. Sitesinde hazırlıklar tamamlanana kadar akdeniz tıpta eğitim göreceklerdir yazıyor. Akdeniz de eğitim görmesi büyük artı aslında ama kaç sene boyunca? 4. sene geçerse stajlarda sıkıntı olabilir mi? Biraz kafam karışık...

• Size kalmış gençler artık
  • ya puanını ben bulamadım puanı yaklaşık kaç olur veya sıralaması
  • 9950 civarı
  • Stajlar büyük ihtimalle Alanya'da olacak yazacaklar ona göre yazsın Alanya da Antalya'ya göre pahalı bir yerdir.Akdenizde eğitim görüyor diye aldanmayın en geç 3 seneye taşınacakmış Akdeniz'deki hocalara göre.Ben de bu yüzden güvenemedim ve SDÜ yazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.