Şimdi Ara

Al Sana Dindar Nesil ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bunlar sekülerlerin yaşadığı gıybetle için için bazı şeyleri yaşayamamaktan geliyor.

Sorarlarsa din milliyetçilik dersin.Ama insanın özellikle ilkel yaşayan tiplerin geldiği nokta bu olacaktır.Gösteriş üreme var

Paranın bile insana yakışıp yakışmama durumu var.

Dünyada çok kötü insanlar var.Heke Ortadoğu'da çok çok kötü kitleler var.Bir şekilde güç eline geçsin yakınını bile öldürecek vaziyetteler.

"Teşbih te hata olmaz" sözünü hatırlatarak

Emir verme yetkisine sahip ve yasalara uygun şekilde genelkurmay başkanının sözüne uymayan er cezalandirilamaz mı? Ki ikiside insan

Gelelim sivil hayata genel müdürün haklı talimatına uymayan çalışanin durumu ne olur?

Dinde yaradan ve yaratılan olarak adlandırılan ve inancımıza göre aralarında hiçbir eşitlik olmayan şeytanın, Allah ın emrine uymaması onun günahkar olması için yeterli bir sebep. Dine inananlarin bunu algilamasinda sıkıntı olmaz. Fakat inanmayanlar buradan bir magduriyet ve hata çıkartabilir.

Asıl sıkıntı hakkımızda, ona katılıyorum. Ama önceki düzen "bu kadar" değildi.

Ben 90ları bizzat yaşadım. 95de işe başladım öyle söyleyim. Söyleyeceklerim duyduklarım değil, yaşadıklarımdır.

Eskiden de yolsuzluk vardı, kesinlikle bu kadar değildi.

Lüks şatafat yine vardı, kesinlikle bu kadar değildi.

Millet, kendi oy verdiği parti bile olsa, hırsıza hırsız derdi.

Hükümetler 1-2 seçimde bir değişirdi. Devlette bu kadar kadrolaşma olmaz/olamazdı.

Eskiden liyakat bu kadar ayaklar altında değildi. Bürokrat dediğin insanlar, partili bile olsa çoğunlukla kültürlü, işini bilenlerden olurdu.

Siyasilerin konuşmaları, halka bakışı çok çok daha saygılıydı.

İyi kötü hesap verilir, hukuk iyi kötü işlerdi.

80 yılını gördüm ama çocuktum hatırlamıyorum. Ama 90larda halk böyle bölünmemişti.

90larda halk bu kadar umutsuz, bu kadar mutsuz, bu kadar kinli kesinlikle değildi.

yalan

şeytanın günahı kibirdir. sorgulasa idi muhtemelen şöyle bir iç sohbet yaşayacaktı.

-ademden üstünüm ben o çamurdan ben ateştenim.

-ama her şeyi bilen kusursuz ve en mükemmel varlık böyle demiyor. senin kısıtlı bilgin mi yoksa onun bilgisi mi

-haklısın. ahlaken de kusursuz bir varlık kimseye zulmetmez. o halde ademe secde etmem emredilirse bunu yapmalıyım.

en mükemmel varlıkla siyasetçilere itaatı bir tutman senin sorgulamadığın anlamına geliyor. o kafayı biraz çalıştır ve sorgula

• Herkeşin dini kendine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ya lafta olan şeyler. kendi tabanına şeker dağıtıyor.

asıl ülkenin altı oyuluyor altı.

• Bunlar sekülerlerin yaşadığı gıybetle için için bazı şeyleri yaşayamamaktan geliyor.

Sorarlarsa din milliyetçilik dersin.Ama insanın özellikle ilkel yaşayan tiplerin geldiği nokta bu olacaktır.Gösteriş üreme var

Paranın bile insana yakışıp yakışmama durumu var.

Dünyada çok kötü insanlar var.Heke Ortadoğu'da çok çok kötü kitleler var.Bir şekilde güç eline geçsin yakınını bile öldürecek vaziyetteler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Mayıs 2021; 22:6:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Din ticaretinde iyi para var. Her zaman derim.

• Dinlerde şeytanın en büyük günahkar olmasının sebebi
    sorgulaması,
    Itaat etmemesidir..

Yalan diyebilecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

Dinlerde şeytanın en büyük günahkar olmasının sebebi
    sorgulaması,
    Itaat etmemesidir..

"Teşbih te hata olmaz" sözünü hatırlatarak

Emir verme yetkisine sahip ve yasalara uygun şekilde genelkurmay başkanının sözüne uymayan er cezalandirilamaz mı? Ki ikiside insan

Gelelim sivil hayata genel müdürün haklı talimatına uymayan çalışanin durumu ne olur?

Dinde yaradan ve yaratılan olarak adlandırılan ve inancımıza göre aralarında hiçbir eşitlik olmayan şeytanın, Allah ın emrine uymaması onun günahkar olması için yeterli bir sebep. Dine inananlarin bunu algilamasinda sıkıntı olmaz. Fakat inanmayanlar buradan bir magduriyet ve hata çıkartabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncekiler çok farklıydı sanki. Bunun dinle dini kullanmakla alakası yok. Halkın kumaşı bu

• Yanlışınız var.

10 Nisan 1928 tarihinde yapılan değişiklikle Anayasa'nın 2 maddesinde yer alan “Türkiye Devleti'nin dini İslam'dır” hükmü çıkarılmıştır.

• Bu konu partiler üstü ele alinmasi gereken bir konu ne yazik ki. Bu ülke hep böyleydi. Umarim bundan sonra böyle olmaz artik. Bu ülkede sahte dindarlik, riyakarlik, din üzerinden tribünlere oynama her zaman is yapti.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Avrupadaki bakan, Türkiye’deki kaymakam, hakkını koruyan kişi ... gibi düşüncelerinize katılırım.

Farklı düşündüğüm kısmı bir önceki mesajimda anlatmaya çalıştım. Ancak inanç konusu devreye girdiğinde ayrismalar olabilir.

Kişinin gelecek yasantisinda nelerin değişebileceğini kendisi dahil bizler bilemeyiz. İslam dinine göre, inkar konusu bile Allahla kişi arasindadir.

Bahsettiğiniz iğrenç, adi ve sapıkça fiiller nedeniyle, başkalarının üzerimize geçen haklarından kesinlikle sorumlu tutulacagimiz bildirilir.

• Halkın intikamının feci olması dileğiylw

• quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

Avrupadaki bakan, Türkiye’deki kaymakam, hakkını koruyan kişi ... gibi düşüncelerinize katılırım.

Farklı düşündüğüm kısmı bir önceki mesajimda anlatmaya çalıştım. Ancak inanç konusu devreye girdiğinde ayrismalar olabilir.

Kişinin gelecek yasantisinda nelerin değişebileceğini kendisi dahil bizler bilemeyiz. İslam dinine göre, inkar konusu bile Allahla kişi arasindadir.

Bahsettiğiniz iğrenç, adi ve sapıkça fiiller nedeniyle, başkalarının üzerimize geçen haklarından kesinlikle sorumlu tutulacagimiz bildirilir.

Alıntıları Göster

Peki sildim yazdıklarımı.. Siz haklısınız nasıl olsa

• Bunlar bildiğin sirk maymunu ne alakası varmış dindar nesil ile bunların ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield Maşuku

Öncekiler çok farklıydı sanki. Bunun dinle dini kullanmakla alakası yok. Halkın kumaşı bu

Halkın kumaşı bozuk olabilir ama üç beş doğru adam da var ülkede. Sürekli iktidarın doğru yolu bulana kadar değişmesi lazım. Bizim milletin kafasının basmadığı şey siyasetçilerin bu kadar değer görmemesi gerektiği. Ve Onların halktan üstün olmadığı. Sıradan memurlar. Varsa yanlışı bi dahaki seçimde seçmezsin rekabet ortamı oluşturursun.

• quote:

Dinlerde şeytanın en büyük günahkar olmasının sebebi
    sorgulaması,
    Itaat etmemesidir..

yalan

şeytanın günahı kibirdir. sorgulasa idi muhtemelen şöyle bir iç sohbet yaşayacaktı.

-ademden üstünüm ben o çamurdan ben ateştenim.

-ama her şeyi bilen kusursuz ve en mükemmel varlık böyle demiyor. senin kısıtlı bilgin mi yoksa onun bilgisi mi

-haklısın. ahlaken de kusursuz bir varlık kimseye zulmetmez. o halde ademe secde etmem emredilirse bunu yapmalıyım.

en mükemmel varlıkla siyasetçilere itaatı bir tutman senin sorgulamadığın anlamına geliyor. o kafayı biraz çalıştır ve sorgula

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.