Şimdi Ara

Al Pacino - Robert De Niro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 3.7.2018)
Giriş

2.)

Evet arkadaşlar geleneksel konu tekrar karşınızda. Oynadıkları filmler ile izleyenleri etkileyen 2 aktör. Oyunuz hangisinden yana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahîpkıran -- 14 Eylül 2013; 1:23:42 >

• İkiside cok buyuk oyuncular bir karsilastirma yapmak saçma ancak bana kalirsa ben pacino'yu daha çok seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Geçen gün de Marlon Brando ile Clint Eastwood karşılaştırıldı. Şaşırmıyorum artık

İkisininde büyük aktör olduğu su götürmez bir gerçek. Abartı bir amaç yok, maksat kimin fikri kimden yana, hangisi daha ağır basıyor.
  • Neyse kusuruma bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Geçen gün de Marlon Brando ile Clint Eastwood karşılaştırıldı. Şaşırmıyorum artık

İkisininde büyük aktör olduğu su götürmez bir gerçek. Abartı bir amaç yok, maksat kimin fikri kimden yana, hangisi daha ağır basıyor.

Marlon Brando ve De Niro alır diyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break99 -- 14 Eylül 2013; 1:22:27 >
  • Djtiest_ kullanıcısına yanıt
  • Oyum De Niro'dan yana çünkü adam oynadığı her filmde başka bir tip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • goodfellas
  • Pacino daha bir sempatik geliyor bana ama oyunculuklarına laf yok
  • HAAltuntas konuya bekleniyor.
  • Insomnia filmindeki muhteşem performansından ötürü Al pachino

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpacino tabi
  • ikisini ayrı ayrı kıyaslamak saçmalıktan başka birşey değil.
  • Tony Montana
  • @HAAltuntas
  • o zaman ikisinin oynadığı film olan HEAT filmini izleyin derim. zamanında bu filmi arka arkaya izleyip Amerika da kendilerini öldürten gençler var.
  • Robert De Niro her türlü alır bence.Mimikleri falan süper.Garip bi gülümsemesi var.Özellikle Raging Bull'daki oyunculuğu süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevermore__ -- 14 Eylül 2013; 15:09:12 >
  • Robert De Niro
  • Her türlü Al pacino.

Carleone ve Montana yı herkes bilir ama adam scent of woman da da çok başarılıydı.Azıcık sanattan anlayan Al Pacino der.Taxi driver ve good fellas izledim ama hiç bişey katmadı bana.Sadece izlemiş oldum, neden bu kadar abartırlar de Niro yu anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 14 Eylül 2013; 15:15:31 >
  • Al Pacino bir daha gelmez bu dünyaya. geçmişte ve gelecekte yaşayanlar çok şey kaybetti .
    ( ulan ben ne kazandım ki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 14 Eylül 2013; 15:14:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.