Şimdi Ara

Akvaryumda balıklar neden ölüyorlar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
99.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Akvaryumunuz 25 litre o hacimde 1E-2D lepistes veya 1 erkek betta uygun olur.

    Balıklarınızda fiziksel olarak bir sorun varmı? Siyah veya beyaz benek vb..

    Aldığınız yerdeki balıklar hastalıklı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helghast

    Akvaryumunuz 25 litre o hacimde 1E-2D lepistes veya 1 erkek betta uygun olur.

    Balıklarınızda fiziksel olarak bir sorun varmı? Siyah veya beyaz benek vb..

    Aldığınız yerdeki balıklar hastalıklı olabilir.


    Aldığım yerde sorun yok gibi, gayet sağlıklı olanları seçiyorum. Daha demin 1 tanesi daha ölmüş. Şimdi geriye kalan 2'si gayet düzgün yüzüyor. Yüzgeçleri sönük, sanki öyle olmamalı gibi ya da japonların özelliği bu. Olmadı, artık betaya geçeceğim, baya dayanıklı olduğunu duymuştum.
  • Akvaryumunuzda yapay bir malzeme varmı? Salınım yapıyor olabilir...

    Bettaya geçmekle en iyisini yaparsınız, hacminize uygun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helghast

    Akvaryumunuzda yapay bir malzeme varmı? Salınım yapıyor olabilir...

    Bettaya geçmekle en iyisini yaparsınız, hacminize uygun.


    Sadece kum var, başka hiçbir şey koymadım. Japonları ve kaplumbağadan kalan ışığı verip yerine 1 betta ve birkaç tane bitki almayı düşünüyorum. Bitki olarak neyi önerirsiniz?
  • Eledoa,saz,java moss bu bitkileri tavsiye ederim. Bakımları kolaydır.
  • slm ben 5 ay önce bır akvaryum kurdum 240 lt 4 sarı prenses 4 mavı presnses 1 portakal 1 zebra chıclet lerım var dış fitre akman DF-500 kullanıyorum ayrıyettden akvaryum ıcınde hava motorum da var ısıtıcı 300 w 2 hafta ya kadar sorunum yoktu 2 hafta once sarı prenses te mantar hastalıgı oldu erken fark edemedım öldü sonra 2 hafta sonra 1 sarı daha mantar oldu ama erken gordum bu sefer suan 15 lt akvaryuma aldım mantar tedavısı yapıyorum ben 240 lt akvaryum da hıc bır ılac da kullanmıyorum mantar hastalıgı oldugunda da kullanmadım su degısımı yaptım yuzde 30 sorun olmaz dedım artık ama mantar devam edıyor 240 lt akvaryumu komple suyunu ve kumunu temızleyıp tuzlu su ıle mı yıkim suyunu degıstırecegım yada nasıl bır yardım edersınız cevap verebılırsenız sevınırım
  • bır de 240 lt kavaryuma musluk suyu koyup 3 gun dınlendırıyorum ılac falan katmıyorum
  • Amma detay yazmışsınız birşey anladıysam arap olayım. Benim iki tane balığım var biri dişi biri erkek bunlardan yavru üretme şansım var mı çoğalmaları için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diamantes

    Amma detay yazmışsınız birşey anladıysam arap olayım. Benim iki tane balığım var biri dişi biri erkek bunlardan yavru üretme şansım var mı çoğalmaları için?

    Balıklar hangi cins akvaryum ölçüleri nedir?
  • selam arkadaslar sizlerden acilen bi yardim etmenizi istiyorum.

    ben 3 hafta once buyuk bi akvarium koydum icinde 20 e yakin balik koydum. 3 hafta cok iyidiler ama su 4 gunde hergun 1-2 tane oluyor bugun baska baliklar da aldim yine de yebileeden 2 tane olduler.

    bir an baslayan bu olumlerin sebebi ne olabilir. ne yapilmasi gerek.onlemek.icin

    benim akvarium 110cm buyuklugunde icinde de simdi yenilerle 40 yakin baliklar var. dis.filtreleme var bide hava almalari icin 4 tane pompa ekledim.

    lutfen.deneyimli.arkadaslaraan bana.haber gondermelini. wkliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir ihtimalle silikondandır ama akvaryumu herhangi bir temizlik malzemesiyle yıkadıysanız olabilir. Evinizde bir yumurcak varsa balıklarla uraşmış olabilir. Materyallerin ( temizlik filtresi , akvaryum suyu , ısıtıcı ) eksik olduğu için olabilir
  • Arkadaşlar ben ilk defa balık beslemeye başladım. 2 tane aldım cinslerinie bilmiyorum japon gibi turuncu küçük birşey. Aşağıdaki linkteki duvar akvaryumunu aldım. korkum acaba havasız kalırlarmı? 2 günde bir suyunu değiştiriyorum. Başka ne yapabilirim?



    http://www.indirdik.com/Wallvarium-Dekoratif-Duvar-Akvaryumu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliass

    Arkadaşlar ben ilk defa balık beslemeye başladım. 2 tane aldım cinslerinie bilmiyorum japon gibi turuncu küçük birşey. Aşağıdaki linkteki duvar akvaryumunu aldım. korkum acaba havasız kalırlarmı? 2 günde bir suyunu değiştiriyorum. Başka ne yapabilirim?



    http://www.indirdik.com/Wallvarium-Dekoratif-Duvar-Akvaryumu

    kimseden cevap yokmu? Hayvanlar sürekli suyun üstüne çıkıp ağızlarını açıyorlar snaırım havasız kaldırlar. Ne yapabilirim en basitinden bi şırınga ile suyun içine hava bassam olurmu




  • Merhaba akvaryuma bir hava motoru ekleye bilirsiniz en iyi ihtimalle. ama acil olarak oksijen tabletleri var bunları kullandığınızda suyun içinde çözünerek suya belli bir miktar oksijen kazandırıyorlar.(Tabletleri çoğu akvaryumcuda bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.