Şimdi Ara

Akvaryum balık?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar odaya balık alayım diyorum ama acemilik var hiç bilmem.şu ufak fanus akvaryumlarda beslenebilcek bakımı basit güzel görünen balık ne önerirsiniz?

Akvaryum balık?

Hayat Sabri'nin sutlarina benzer.Sert ve bir o kadar isabetsiz.
  • hocam eğer balık alacaksanız fanusta beslemeyin alabildiğiniz en büyük akvaryumu alın balığınız rahat olsun alabiliceğiniz akvaryum hacmini bildirirseniz size en uygun türü tavsiye edebilirim ama tür olarak japonlardan uzakdurun
  • Fanus alıp şu balıklara işkence etmeyin.Adam gibi dik dörtgen prizması şeklinde alın.Küçük istiyorsanız onların da küçükleri var.
    Böyle küçük akvaryumlar için en uygun balık JAPON BALIKLARIDIR.Dahar farklı bi şeyler istiyorsan lepistes,zebra filan var onlara da bakabilirsin.

Ben ne besliyorum?Önceden 4 adet Astronot(25'er cm) iki üç yunus 5-6 sarı prenses besliyordum.Astronotlar elek. kesintisi nedeniyle öldüler.Şimdi Sarı Prenses ve yunus besliyorum.Bunların yanında bir de akvaryumumda biri 30 cm,diğeri 20 cm iki vatoz var.
    Ama tavsiyem büyük bir akvaryum alıp astronot büyüt.Çok zeki hayvanlardır.Tanıdıklarını gördükleri zaman hemen kafa sallamaa başlarlar.Yabancı biri geldiği zaman geri çekilirler.Yemi akvaryumun üstünde tuttuğun zaman zıplayıp alır.Elini akvaryumun içine soktuğun zaman kendisini sevdirir filan...

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

hocam öyle büyük birşeyler bakmıyorum.böyle hobi olsun diye falan ufak futbol topu kadar fanuslar oluyor ya onlar gibi birşey bakıyorum

hocam fanusta balık beslenmez bunu unutmayın fanus içine süs bitkisi konulan bir araçtur fakat balık için kullanılıyor düşünün bir balık o kadar küçük yerde nasıl mutlu olsun..

siz yinede küçükde olsa bir akvaryum alın içine bir çift beta veya lepistes atarsınız yavruya doyarsınız.
    16 yıl önce açıldı
    Akvaryum fiyatları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acemiysen canlıdoguran türleriyle(lepistes,kılıç vs.) en az 50 cm olan bi akvaryumla başla.
    Daha sonra arastır besledigin balık dogada nasıl bi ortamda yasıyor.
    Mesela canlıdoguranlar bitkili ortamlarda yasarlar.Sakın fanusta balık besleme!Hayvanlara yazık olur.
    Ama en önemlisi beslemek istedigin balıga gore arastırma yap.Ve lütfen ölesine iş olsun diye balık besleme bu iş sorumluluk ister.
    Başlamak öğrenmek istersen sana tavsiyem buraya üye ol ve bolca araştırma yap
    http://www.akvaryum.comkolay gelsin

• teşekkürler

Orijinalden alıntı: aneydiya

neon al.

Akvaryum balık?

neonlar narin balıklar fanusta yaşamazlar. kaldıki akvaryumda bile yaşatmak oldukça güç, çok fazla öldürdüm ordan biliyorum :D

neon, platy, molly, kılıç, lepistes ile başlayan akvaryum serüvenime japonlarla devam etmekteyim. fanusta besliyeceksen beta tavsiye ederim

.- Evet benim
  • canlı doğum yapanlar iyi oluyor ölenın yerıne yenisi geliyor fakat akvuryum kalabalıklasınca su çabuk kirlenir hale geliyor, japon balıkları dayanıklı olduğundan japona geçtim. Aldığımda 1Lira madenı paradan az daha büyük boydalardı, şimdi kocaman oldular.

.- Evet benim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.