Şimdi Ara

Akustik Gitar Tab Kıtlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben epiphone marka bir akustik gitar almaya karar verdim 500 kağıtlık.Ş an aile yadigarı 50 TL lik bir klas gitar çalıyorum. 6 solo şarkı çalabiliyor ama akor basamıyorum ses sanki piyanodaki bütün kalın notalar basmışım gibi dan dan dan diye çıkıyor. Sorum şu klasik gitarda çalınan her şarkı akustik te de çalınır mı? Çalınır ise tab değişir mi? Ayrıca hazır siz gelmişken akor basamamamın sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni akort düzenine alırsan tab mab değişmez.
    Standart mi dir, belki dropta çalıyorsun diye dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skolmatik kullanıcısına yanıt
    Akor basarken doğru biçimde bastığına emin misin?

Klasikte çalınan her parça akustikte de çalınır, elektroda da çalarsın ama aynı tadı vermez.

Tablar kesinlikle değişmez.

Akor basarsın ya niye basamayasın? Linkini verdiğim siteden ayrıntılı bak akorlara. Orda nasıl basılacağını gösteriyor.

http://www.gitaristan.com/akor.swf
  • Sağolun arkadaşlar.Bir de bişey daha danışıcam müsaadenizle. Benim sesim biraz kalındır. Akustik gitar'ın sedi duyduğums göre inceymiş. Zıtlaşma olur mu? Ayrıca gitar seçimim hakında nr düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skolmatik

Sağolun arkadaşlar.Bir de bişey daha danışıcam müsaadenizle. Benim sesim biraz kalındır. Akustik gitar'ın sedi duyduğums göre inceymiş. Zıtlaşma olur mu? Ayrıca gitar seçimim hakında nr düşünüyorsunuz?

Sen şarkıyı tonda söyle , sesinin rengide güzelse gayet iyi söylersin hocam sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skolmatik

Sağolun arkadaşlar.Bir de bişey daha danışıcam müsaadenizle. Benim sesim biraz kalındır. Akustik gitar'ın sedi duyduğums göre inceymiş. Zıtlaşma olur mu? Ayrıca gitar seçimim hakında nr düşünüyorsunuz?

Daha guzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.