Şimdi Ara

Akustik Gitar Alacağım Öneriler ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrietten niye sahibindenden kesip foto koyuyorsun.Sen baştan yüklesene,kardeşim bir gün iyi bir gitarist olursun belki ama kasma be yalanlarınla.
  • Arkadaşlar genelde metal ve Rock tarzı müzik dinleyen bir insanım,dün kadıköyde 2tane enstrüman satan müzik mağazasını gezdim biri lag ı önerdi diğeride epiphoneu.Ama dinlediğim tarzdan dolayı bir süre sonra bıkabileceğimi ve elektro alacağımı söyledi.Sonra elektro fiyatlarına baktım açıkçası bana pahalı geldi onda da 2.el baktım.Akustik alacaksam lag t66-d yi almayı düşünüyorum elektroda 2.el yine bana uygun fiyat olabilecek olan temiz iyi bi gitara bakıyorum.Burdaki tartışmaları görüncede üzüldüm yeni girebildim daha foruma.aydınlattığınız için teşekkür ederim az daha yardımcı olsanız şimdi çok daha güzel olur.

Lag ın asıl fiyatı 570miş nakitte 500 olur alacaksan konuşuruz da dedi mağazadaki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfiber

quote:

Orijinalden alıntı: YaevdeYoksa

quote:

foto plz?

Sana kanitlama zorunlulugum yok ama olsun yinede atiyorum turkiyede sadece bende var bildigim kadariyla yada max 1+tane daha olbilir
    http://i.hizliresim.com/lynazp.jpg

hocam ben normalde hiç uğraşmazdım senle ama gerçekten battıkça batıyorsun.bu ürünü Furkan diye bir vatandaş satıyor senin adın ali.Sen istanbuldayım gelim diyorsun bu ilandaki adam izmirde.Sen grubum var çalıyorum konser yapıyorum diyorsun bu adam kutudan çıkmadı diyor.Al bu da ekran görüntüsü.
     Akustik Gitar Alacağım Öneriler ?

şu da seninkiymiş?.

ahahah bak onceki ilanlarima pc-parcalari sattim alanlardan-bir kacina sor nereliymisim adim neymis hizli acilmis bir hesap ali degil adim aksam aksam guldurdun hem resimde sahibinden.com yazisi vardi zaten bil diye soyledim kendi urunumun ilaninida korkarak atiyorum vay arkadas

• quote:

quote:

quote:

quote:

foto plz?

Sana kanitlama zorunlulugum yok ama olsun yinede atiyorum turkiyede sadece bende var bildigim kadariyla yada max 1+tane daha olbilir

hocam ben normalde hiç uğraşmazdım senle ama gerçekten battıkça batıyorsun.bu ürünü Furkan diye bir vatandaş satıyor senin adın ali.Sen istanbuldayım gelim diyorsun bu ilandaki adam izmirde.Sen grubum var çalıyorum konser yapıyorum diyorsun bu adam kutudan çıkmadı diyor.Al bu da ekran görüntüsü.

şu da seninkiymiş?.

ahahah bak onceki ilanlarima pc-parcalari sattim alanlardan-bir kacina sor nereliymisim adim neymis hizli acilmis bir hesap ali degil adim aksam aksam guldurdun hem resimde sahibinden.com yazisi vardi zaten bil diye soyledim kendi urunumun ilaninida korkarak atiyorum vay arkadas

Çok kolay bir yolu var burdaki herkesi inandırmanın. Al gitarı kucağına foto koy. Millet bana mesaj atıyor helal valla,çürütmüşsün diye. Biz de senin bu haline gülmeyi bırakalım. İyi günlerde kullan diyelim.

• ben de uzunca bir yazı yazmıştım da forum çöktü bişeyler oldu mesaj görünmedi daha yazmadım sonradan siz yazmışsınız elinize sağlık. bi akıllı kendisi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

foto plz?

şu da seninkiymiş?.

Çok kolay bir yolu var burdaki herkesi inandırmanın. Al gitarı kucağına foto koy. Millet bana mesaj atıyor helal valla,çürütmüşsün diye. Biz de senin bu haline gülmeyi bırakalım. İyi günlerde kullan diyelim.

ben kucagimda fotosunu atarim ama sende forumda bir esseklik ettim arkadasa diye konu acacaksin elinde kagidada ozur dilerim yazicasi- ve forum hesabini kapatacaksin ha bide anladigim kadariyla yasin max 22 23 ergenlikten yeni cikmissin arkadaslarla guluyorlarmis ulan bu forumdaki dangalaklarin %90ini a sosyal ilan acmak icin kullaniyorum siteyo su hal hareketlere bak gözlerinizin feri gitmistir hepinizin bizde buna guluyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

ben de uzunca bir yazı yazmıştım da forum çöktü bişeyler oldu mesaj görünmedi daha yazmadım sonradan siz yazmışsınız elinize sağlık. bi akıllı kendisi

Hocam görüyorsun işte yukarıda ne yalanlar. 22,23 yaşını yeni yetme gören biri baya babayiğit olgun olmalı. Şimdi şöyle ele alalım,sen bu kadar babayiğitsen neden her gitar önerisi konusuna yaşammışsın gitar satmak için,neden yalandan bir gitar söyleyip foto istediğimde sahibindenden doto koyuyorsun. Kaç gün geçti bir foto koyup tartışmayı bitirirdin istesen. Hocam valla sana kimse inanmıyor. En kötüsü de o 2 yıllık gitarı 100 lira aşağı satmaya çalışıyorsun ya,yarı fiyatın satsan kimse güvenip almaz sana. Üyeliğini blokluyorum. Sende yalanın bini bir para,hakaretinde öyle.

• Artık daha fazla batma be kardeşim,bence çabucak terket bu forumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFAD0126 -- 24 Eylül 2015; 11:07:28 >
  • YaevdeYoksa Y kullanıcısına yanıt
    Yürü be aslanım benim. Akşama video at bakalım ne kadar iyi çalıyorsun nerelerde çalmışsın göster bize

• Peki arkadaşlar ben ne alabilirim gitar olarak ahahahahahahhahs :D:D

• kardeşim kusura bakma yukarıdaki arkadaşı beter etmekden sana zaman ayıramadım.
    şimdi sana önerilerimi sıralayım,yukarıdaki trolün yaptıklarını telafi edim.

epiphone aj-220s 527 lira. klavye işçiliği güzel,klavyesi ince,akor basarken biraz zorlanırsın ama soloda hız katar.Sap cilası kaliteli olur bunların.
    yamaha f370 716 lira. yukarıdakilerden tek farkı,klavyesi dar değildir.Elde daha iyi oturur.Yamaha kalitesini hissettirir yani.(epiphone un bu aralıkdaki gitarları oldukça yeterli bu arada)
    Epiphone Hummingbird bu gitarı elime almadım ama anlam veremediğim bir ucuzluğu var.Dore de bulursan bir incele derim.
    sx in elektroları şaşırtıcı derecede iyi ama akustik kötü.Senin bulduklarına bunlarıda ekle.
  • Hocam birde daha önce hiç gitar çalmadım ilk deneyimim oldu,ben gitarı alırken nelere dikkat etmeliyim tabi işi bilen arkadaşımla gidicem ama yinede ufak bir iki tüyo verirsen sevinirim.Dediklerine baktım epiphone 220 li olan modele onuda ekledim kendi listeme teşekkür ederim.Üniversitemdeki müzik kulubüne falan katılmamda yarar olur mu kayıt yaptırmadım tabiki onada.Yıldız Teknik Üniversitesi bu arada

• Ben de akustik almayi dusunuyorum mesajim bulunsun bir de konu sahibinden ozur dileyerek ben de 1-2 sey sorayim.

Benim de butcem cok fazla degil max. 400 civari verebilirim, 2. el dusunuyoruz o sebeple zaten. Amazon gibi sitelerden alsak mantikli olur mu ya da 2. el almaktansa, 50$'a falan starter pack diye koymuslar. Daha once az cok klasik gitar caldim ama hakim degilim tabii ki tam olarak. Klasik ogrenip akustige gecmek mi mantiklidir yoksa direk akustik de calabilir miyiz?

Yeni konu acmaktansa burdan sorayim dedim senin sorularin da buna benzer zaten asagi yukari hocam hakkini helal et. @ThEeViL

• Hocam ne hortlatmakı,tabikide mesajın bulunsun bende yardımcı olmaya çalışırım akustik gitarları araştırdım baya,öncelikle hocam akustik düşünüyorsan epiphoneun 390 tllik bir modeli var internette bulursun zaten kadıköy dore de adam çaldı ses tonu çok güzel bir gitar dayanıklı olduğunuda duydum fiyat performans ürünlerinden biri ayrıca lag t66d modelini gördüm kendim kadıköyde başka müzikçide,inanılmaz iyi bir gitar bence,sesi iyi işçiliğide güzel duruype detaylıca inceledim ses tonuda güzeldi.Adam ordaki en iyi ürün dedi bu fiyat aralığındaki 570tl ama nakitte 500 tl olcağını söylediler hocam

• http://www.epiphone.com/Products/Acoustic/PR-150.aspx

500₺'ye geçen ay tünelden aldım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.