Bosch garanti için link atacaktı hala bekliyorum atmadı. Varsa sizde atarmısınız |
AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (331. sayfa)

-
-
500 Tl civarına evdeki ufak işler için akülü matkap önerir misiniz ?
-
Aylar öncesinde konuşmamıza rağmen bir türlü satın alamadığım cihazı aldım. @alembizim hocamın tavsiyesiyle rown rn6018 cihazını Amazon’dan 660tl ye aldım. İki batarya da boş geldi, 2 saate yakın doldu. Matkabın yanına evde lazım olur diye babama hediye almıştım. Çanta+cihaz+2 batarya+adaptör şeklinde geliyor. İçinden uç çıkmadığı için Amazon’dan bosch xline mini uçlarından alacağım. Hocama tekrar teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl ilk izlenim ? Bende de çakma çin markası 36v yazan darbeli vidalama var hediye geldi 750 TL ancak rown marka aklımda kaldı. emin olamadım elindekini iade edebilirim istersem araştırma yapıyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer Çin mallarına göre gerçek güç vermesi önemli bir kriter(ölçüm yapanlar bu şekilde bilgi veriyor ben ölçmedim). Uç olmadığı için deneme fırsatım olmadı ama dönüş hızı iyi gibi öyle hemen elde kalacak bişeye de benzemiyor. Pillerini sonradan değiştirebilmek de önemli. Madren denilen kısım sert plastik. Ben memnun kalacağımızı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vonroc mu rown mu arada kaldım. Babamın aldığını iade ediyorun.
Diger çin mallarıyla benzer kalitede. Tek farkı üzerinde yazan degerler dogru. 18 volt 29nm torku var.
Şöyle anlatayım bu matkapile trapez sac vidasını sökmeye kalktık sökemedi. Direk bms fazla akım çektigindn devreye giriyor.
Bir tanıdıkta hiltinin 14,4 voltluk şarjlısı vardı getirdik söktü birde 14,4 volt.
Burda önemli olan torku. Tabi ne iş için kullanacagınızda önemli.
Ev işleri için mobilya vs kurulumu için rown 6018 işinizi görür.
Sizin 36 volt çin malı ürün ölçmeniz lazım kaç volt yada içini açıp bakın kaç pil var.
Burda olay sizin kullanım senaryonuza baglı.
Yine çakma bn5 darbeli versiyonunu inceledim çalışması rowndan çok daha iyiydi metal mandren vs ama fiyatı 1000 TL idi.
Bütçen varsa einhell te cd 18/40 modelini al yada 18/35. o kadar bütçe yoksa mantıklı seçim rown.
Rown 6018 toeku 29nm vonroc kaç nm?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 26 Nisan 2023; 15:33:40 >
-
Rica ederim.Agır işler için kablolu matkabı mobilya kurulumu vb ufak tefek işler için rown kullanın. Mantıklı seçim.
Aynı kombinasyonu bizde kullanıyoruz. Rown çok güclü degil. Einhell 18/35 yada 18/40 gibi modeller daha iyi fakat onlarda 1000 TL civarında.
Verdiginiz paraya bakınca zaten çift batarya 18 volt başka makine yok. Çok beklentiye girmezseniz iş görüyor rown.
-
Çok teşekkür ederim vonroc tork 23 nm iki hız kademeli. İlerde pilini bulurum diye vonroc diyordum.
Bana 29 nm bile güçsüz geliyor siz 23nm bahsediyorsunuz. İçinde zaten 18650 lityum pil var. Pil degişimi ile ugraşan her yerde bulunur.
Paranız yetiyorsa yazdıgım gibi einhell 18/40 modeline bakın.
İlla vonroc alacaksanız siz bilirsiniz. Alacagınız vonroc ve rown benzer kalite cihazlar ki vonroc daha güçsüz.
-
Amazonda ki fırsat bitti.
Burada devam ediyor.
trendyol.com
Einhell TP-CD 18/60 Li-i BL (2x4,0 Ah), Akülü Darbeli Vidalama Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/einhell/tp-cd-18-60-li-i-bl-2x4-0-ah-akulu-darbeli-vidalama-p-383542526?boutiqueId=618541&merchantId=968&utm_source=share
-
Merhaba arkadaslar butcem maks 2500 tl ev işlerinde kullancak sarjli matkap vidalama ariyorumda bosch gsb 180 tek akülü almayi düşünüyorum 7kat kendi sitesinde 1989 tl amazonda 2100 tl nerden almami onerirsiniz 7kat.com.tr | online yapı marketiniz - İletişim: 0332 233 80 80
Bosch GSB 180 Li Tek Akülü Darbeli Matkap - 06019F8309https://www.7kat.com.tr/bosch-gsb-180-li-tek-akulu-darbeli-matkap-06019f8309-24153?ref=akakce&v=1.28.3
Bosch Professional GSB 180-LI Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi (18 Volt, 1 x 2,0 Ah Akü, Şarj Cihazı, Plastik Çanta)https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWNGXYT2?ref_=cm_sw_r_apann_dp_D34J2E49TSC6MAM9FJVM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar @yaralitim
bende iki hafta önce hepsiburadan "7kat" satıcısından 1353 tlye aynı ürünü satın aldım ve yine sizin gibi ikilemde kaldım amazon mu yoksa hepsiburada 7 kat satıcısından mı, ve iyi ki tercihimi doğru yapmışım. Neden diyeceksiniz biraz araştırdım ve "7kat" mağzası Konyada çok büyük ve güvenli bir satıcı olduğunu gördüm, yotubede site hakkında bu video var
7 Katyoutube
7 Kat Endüstriyel Yapı Market ve Sanal Mağazacılık San. Ve Tic. A.ş. Temelleri 1995 yılında atılan şirketimiz, 2000 m² mağazası ile 17.07.2018 tarihinde, bölgenin en büyük kapalı alanına sahip, binlerce ürün çeşitliliği ve avantajlı fiyatları ile endüstriyel yapı market olarak hizmet vermeye başlamıştır. Yapı market sektörüne yeni, güvenilir bir bakış açısı getirmek ve bunu sanal mağazacılık ile tüm Türkiye’ye yayma hedefleri ile çıktığımız bu yolda, 1000 m² ‘ lik bir depomuz lojistik olarak destek vermektedir. Konya ve Türkiye’nin her bölgesine hizmet etme amacı ile yola çıktığımız yapı market ve sanal mağazacılık sektöründe, işinde son derece tecrübeli bir ekiple Türkiye’mizin ve dünyanın önde gelen onlarca markasının temsilciliği ve bayiliği ile uygun fiyat, güvene dayalı hizmet ve müşteri odaklı çalışarak sizlere ulaşmak temel prensibimizdir.https://www.youtube.com/watch?v=-JtHvMofplo&feature=youtu.beve sattıkları ürün garantili original bir üründü, hatta boschun sitesinde originaliği teyit ettim ve ürünümü + garantisini başlattım
webapp.bosch.de
Profesyonel elektrikli el aletleri için servis hizmetlerimiz - 2.45.0https://webapp.bosch.de/warranty/locale.do?localeCode=tr_TRSonuçta ürün original olduğu için içiniz rahat olsun, tavsiye ederim hem ürünü hemde satıcıyı.
-
1353tl mi
-
Evet kartımdan çekilen rakam bu, ama kişiye özel olduğu için yazmamıştım. Hatta bu rakamdan daha 75 TL hepsiburada puanı artı YKB nisan Eticaret kampanyasından birde 40TL puan kazandım, yani baya uygun gelmiş oldu bana.
-
hb den 1858 e aldık galiba 1ay anca oldu
-
Hocam siz bedavaya almışsınız. Sadece 2 ah batarya 1050 lira zaten.
Valla bende sizin gibi 1848TL den aldım ama değişik puanlarla çeklerle yani kombolayarak bi baktım YKB ekstremde çekilen rakam bu 1353TL, üstüne birde 75+40 puan kazanmışım. Bu arada haklısınız bu markanın bataryaları gerçekten pahalı ama ürün garantili ve original bu konuda şüphe yok.
-
arkadaşlar şarjlı tilki kuyruğu arıyorum mantıklı bi seçim bilen eden varsa yedek bataryalar ile almak istiyorum.
amaç gittiğim kamplarda yerdeki ağaçları odunları kesip yakabilmek ve büyük dev ağaçların dallarını budayabilmek.
şimdiden teşekkürler herkese.
-
1353 tlye nasil aldiniz bayadir araştırıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X